Pisma ustvarjalcem
 J.K. ROWLING
Avtor: kristina (---.dial-up.volja.net)
Datum:   19-08-04 14:02

ojlala!

Jst sm prvo knjigo brala en teden, kr nč nism razumela in zato se mi je zdelo vse tako dolgočasno. sicer je res da predvsm zarad tega kr nism tko natančno prebrala prvega poglavja in mi pol nč ni blo jasno. Samo k sm pršla do konca knjge sm komi čakala pondelk, da sm šla po drugi del knjige. Res, te knjige te tko očarajo, da popolnoma pozabiš na svet okoli svet in si želiš, da bi bil del tega posebnega sveta. Upam, da J.K. Rowling ne bo obupala nad pisanjem in nam pisala čim daljše knjige, kr priznam, da sm bila zelo razočarana, ko sm prišla do konca 4. in 5. knjige. Po mojih pojmih sta bili prekratki!!!!!!!!!!!!

lp

Re: J.K. ROWLING
Avtor: zvezdica (---.dial-up.volja.net)
Datum:   24-08-04 15:11

Na netu sm vidla, da je Rowlingova izjavila, da bo verjetno zgodbe o Harryju pisala tudi po končanem njegovem šolanju na Bradavičarki! Držimo pesti, da bo to res!!!!!!!!
Sicer pa spomladi 2005 izzide 6.del!!! In 4.film decembra 2005!!! Upam, da res in da bom pravočasno dobila karto in bom šla gledat! In upam, da bom 6.del dobila v knjižnici, saj sem že sedaj napeta in si sama izmišljujem 6. in 7. knjigo, a verjamem, da bo tako meni, kot veliko drugim oboževalcem, Rowlingova pripravila kupico presenečenj in prelepih trenutkov uživanja!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lp

Avtor: kristina (---.dial-up.volja.net)
Datum:   25-08-04 13:05

hej zvezdica!

kje pa si dobila vse te informacije o tem, kdaj izide 6. knjiga? ker jst brskam po spletnih straneh pa nič ne najdem.

lp

Avtor: zvezdica (---.dial-up.siol.net)
Datum:   27-08-04 23:03

na spletni strani: www.harryjezakon.com

lp, uživaj še kar nam je preostalo od počitnic!
by

Nova tema  |  Na vrh  |  Pojdi na temo  |  Beri niti  |  Išči 
  |  
Seznam forumov
 Odgovori
 Vaše ime:
 Vaš email:
 Predmet:
 Pripete datoteke:
Email replies to this thread, to the address above.