Pisma ustvarjalcem
 J.K. ROWLING
Avtor: HINKO (82.192.51.---)
Datum:   04-06-04 14:01

napište vaše misli pa mnenja glede harrypottermanije, pisateljice in njenih knijg
ter filmov posnetih na njihov račun.......

Re: J.K. ROWLING
Avtor: kaya (82.192.51.---)
Datum:   04-06-04 14:02

meni pa je heri poter fuuuulll fensi!!!!

Avtor: annie (---.dial-up.volja.net)
Datum:   12-06-04 21:02

meni so knjige odlične, ker maram dogodivščine, fantazijske zgodbe in hkrati tut romantiko... tut filmi so hart, sam meni je bojši gospodar prstanov...
drgač pa: Harry Potter je car!!!

Avtor: Suzana (---.dsl.siol.net)
Datum:   07-07-04 23:55

Z eno besedo: mojstrovina!
Kapo dol!

Avtor: zvezdica (---.dial-up.volja.net)
Datum:   10-07-04 22:21

ja, te knjige so res nekej posebnega!!!

Avtor: kristina (---.dial-up.volja.net)
Datum:   25-07-04 11:38

OJLA!

J.K. Rwling je res pisatlca, da ji ni para. Vsako knjigo od HP sm prebrala 4 - krat in mislm da se jih nikol ne bom naveličala. Edin kar me jezi, je to, da so knjige zmeraj prekratke (prehitro jih zmanjka). Res je, da je strani ogromno, ampak, ko pa začneš brati, ti jih pa kar prehitro zmanjka. Knjige so res fuuuuuuuuuuuuul dobre in jih zelooooooooooooooooo priporočam. Res mi gredo pa na živce ljudje ki trdijo da je branje takih knjig ena sama izguba časa, če pa še sploh knjige niso niti povohali. Ko pa bodo prebrali te knjige sem pa sigurna, da bo njihovo mnenje popolnoma drugačno, če pa bo vseeno enako, jim bom pa mogoče vseeno pokušla prisluhniti, saj so knjige nenazadnje prebral. Vsi tisti ki menite, da so te knjige kr neki, vam predlagam, da jih preberete, ker mnenje se vam bo skoraj 1000% spremenilo, ker tudi moje se je.
Ups... mal me je zanesl, sej bom končala

Ajde mejte se

Avtor: stani (---.dial-up.volja.net)
Datum:   30-07-04 11:53

zakoj ste to sploj napisali vej je pa nej slovenka

njeno ime pa je :
Joane Kathleen Rowling

Avtor: zvezdica (---.dial-up.volja.net)
Datum:   30-07-04 20:28

Joaninne Kathlen Rowling.

Se popolnoma strinjam s Kristino! Tudi meni knjige niso dišale in skoraj eno leto sem vztrajala proti, potem pa se vdala. Prebrala sem jih - vse! Poleg tega 2x gledala ob dva filma, v kinoteki pa 1x 3.! Te knjige so res nekaj izjemnega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lp

Nova tema  |  Na vrh  |  Pojdi na temo  |  Beri niti  |  Išči 
  |  
Seznam forumov
 Odgovori
 Vaše ime:
 Vaš email:
 Predmet:
 Pripete datoteke:
Email replies to this thread, to the address above.