Pisma ustvarjalcem
 Primoz Suhodolcan
Avtor: Michael-Martino 1.b Doberdob (---.dialup.tiscali.it)
Datum:   13-05-04 10:33

Dragi Primoz,

midva sva dva pridna ucenca iz 1.b razreda iz Doberdoba.Kliceva se Michael in Martino.Hotela smo te vprasati,katera bo tvoja naslednja knjiga in kateri bo glavni sport.To,kar so napisale deklice Eva,Ilaria in Valentina ni popolnoma res,niso odlicnjakinje.Sedaj moramo iti, ker je zazvonil solski zvonec.Nestrpno cakava tvoj odgovor.

Re: Primoz Suhodolcan
Avtor: PRIMO® S. (---.dsl.siol.net)
Datum:   17-05-04 13:00

Pozdravljena pridna učenca!
Če bi jaz imel kaj besede, bi naslednja knjiga imela naslov:
NAPAD NA HLADILNIK!
v kateri bi opisal moj najljubši šport: ropanje in opustošenje hladilnika.
Ker mi pa tega ne bi dovolili, bo imela naslov:
STARA MUHA, DOBRA JUHA!
...o izkušenih muhah, ki kar naprej rade plavajo v juhi in točno vedo, katera juha je dobra in katera ne.
LP
Primož

Avtor: Michael-Martino 1.b Doberdob (---.dialup.tiscali.it)
Datum:   20-05-04 10:28

Dragi Primoz,

hvala,da si nama odgovoril.Oba naslova sta luskana,ampak najlepsi je NAPAD NA HLADILNIK!.Rada bi te srecala.Tudi Michaelu ni vsec brati slovenske knjige razen Rante.Martinu pa je vsec brati vse slovenske knjige.Upava,da nama bos odgovoril hitroooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avtor: PRIMO® S. (---.dsl.siol.net)
Datum:   25-05-04 13:49

Hej!
Kot sem že napisal, z veseljem bom prišel na vašo šolo, če me boste le povabili!
Za Michija pa še poseben pozdrav!
Primož

Avtor: Michael-Martino (---.dialup.tiscali.it)
Datum:   03-06-04 10:48

Dragi Primoz,

danes Martina ni, zato ti bom pisal samo jaz. Hvala za poseben pozdrav, ki si mi naredil.Sola se koncuje, zato se ne bova slisala do naslednjega leta, razen ce ne bom kupil racunalnika.Ce bi lahko jaz odlocal, bi te ze povabil na naso solo.Zelim ti vesele poletne pocitnice in da bi se pisal knjige kot Ranta, in se poseben pozdrav v imenu obeh.

Michael

Nova tema  |  Na vrh  |  Pojdi na temo  |  Beri niti  |  Išči 
  |  
Seznam forumov
 Odgovori
 Vaše ime:
 Vaš email:
 Predmet:
 Pripete datoteke:
Email replies to this thread, to the address above.