Pisma ustvarjalcem
 Primoz Suhodolcan: mnenje o knjigi Ranta vraca udarec
Avtor: ucenci 1.b Doberdob (---.dialup.tiscali.it)
Datum:   22-04-04 10:35

Dragi Primoz,
sva ucenki 1.B v Doberdobu, letos smo kot solsko ctivo prebirali vaso knjigo Ranta vraca udarec. Knjiga nam je bila vsec, vendar nas je vsasih motila ljubljanscina,ki jo pogosto uporabljas v knjigi.Zakaj ne pises v pravi slovenscini, ki bi jo vsi razumeli? Radi bi vedeli, kaj se ti zdijo tvoja dela in katero imas najrajsi? Kako sta ti prisli na misel imeni Ranta in Smodlak?
Upava, da nam bos odgovoril
Lep pozdrav posiljata Jasmin in Giulia

Re: Primoz Suhodolcan: mnenje o knjigi Ranta vraca udarec
Avtor: Primož (---.dial.netsi.net)
Datum:   04-05-04 21:46

Prvi beee pa res ve vseee!
Sam sem doma s Koroąke in sem zadnji na svetu, ki bi pisal ljubljansko. Mogoče Smodlak včasih zavija tako, ostali pa so bolj pridni. Kako so nastali junaki? Naj vam povem, vse kar boste prebrali v mojih knjigah je resnica, samo resnica in nič kaj drugega kot resnica. Tudi Ranta je resničen ( pa nisem bil jaz). Tudi Metka je resnična (pa nisem bil jaz). Tudi Smodlak je resničen (no, to sem bil mogoče jaz). Kot sem odgovoril ľe v prejąnjem pismu: če me povabite na vaąo ąolo, vam bom vse natančno, iz prve roke ąe bolj podrobno razloľil!
LP
Primoľ

Avtor: Jasmin Giulia (---.dialup.tiscali.it)
Datum:   13-05-04 10:08

Kako ti je prišlo na misel ime Smodlak?kateri bodo drugi junaki tvoje nove knjige? ali bodo tudi ti resnični? pozdravi tvoje otroke! pozdravi

Avtor: PRIMO® S. (---.dsl.siol.net)
Datum:   17-05-04 13:07

Draga Jasmin!
Hvala za lepe pozdrave!
Kot sem že povedal, jaz sploh nimama domišljije in pišem samo tako kot se v resnici zgodi. Nič ne vzamem in nič ne dodam... no, včasih...ampak redko...mogoče enkrat ali dvakrat...če je res sila...drugače pa ne..
LP
Primož

Re: Primoz Suhodolcan: Ranta vraca udarec
Datum:   20-05-04 10:18

Na žalost si bomo zadnjič pisali v tem šolskem letu. Naš nasvet za tvojo novo knjigo je: PUSTOLOVSKE

Hvala! Pozdrav!!!

p.s.Pridi na bralno znacko! pričakujeva te!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giulia jasmin

Re: Primoz Suhodolcan: Ranta vraca udarec
Avtor: PRIMO® S. (---.dsl.siol.net)
Datum:   25-05-04 13:55

Giulia, Jasmin!
Povabilo velja!
Lepe počitnice!
Primož

Ranta vraca udarec
Datum:   03-06-04 10:24

Tudi tebi in tvoji družini voščiva vesele in tople počitnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ali hodiš k morju?

Nasvidenje prihodnje leto!!!

Nova tema  |  Na vrh  |  Pojdi na temo  |  Beri niti  |  Išči 
  |  
Seznam forumov
 Odgovori
 Vaše ime:
 Vaš email:
 Predmet:
 Pripete datoteke:
Email replies to this thread, to the address above.