Pisma ustvarjalcem
 nejka omahen
Avtor:  (193.77.24.---)
Datum:   14-02-04 17:21

nejka.
tvoje knjige so prelepe in naravnost jih obožujem. si moja naj pisateljica in lastnica moje naj knjige. tako lepo vse opisuješ in moram ti povedati da so tvoje knjige stokrat boljše od harrya potterja. vse knjige sem prebrala v enem dnevu in čeprav me je sram sem se učasih tudi razjokala saj sem ugotovila da je nekaj podob podobnih meni in nočem te nadlagovati samo resnično bi bla vesela če bi mi pisala na moj email. samo saj vem da te ne mikajo oboževalci in te ne bom motila saj imaš verjtno dovol svojih skrbi.
lepo pozdrav

13 letna tjaša

Re: nejka omahen
Avtor: Nejka Omahen (---.dial-up.arnes.si)
Datum:   12-03-04 17:09

Draga Tjasa, najlepsa hvala za tvoje sporocilo, toda zal trenutno RES nimam casa, da bi si s tabo dopisovala po e-mailu. Morda kasneje, ko nam bodo na faksu pustili malo dihati. Lep dan!
Nejka

P.S. Sploh ni nic hudega, ce si ob knjigi jokala, sem prav pocascena. :) In da bos vedela: tudi meni se to velikokrat zgodi. :))

Avtor:  (193.77.24.---)
Datum:   19-03-04 10:14

saj te razumem še jz mam komi kej časa kaj šele ti.

zelo lepo se imej

tjaša

Avtor:  (---.dsl.siol.net)
Datum:   30-03-04 21:57

Nejka tvoje knjige so super.V šoli smo morali predstaviti novejše delo, in jaz nisem vedela o čem bi pisala.Ko mi je mami prinesla iz knjižnice nekaj knjig (med njimi tudi dve tvoji) sem jih na hitro pogledala.Ko sem prebrala prvi stavek Silvije preprosto nisem mogla nehati in sem jo še v istem dnevu prebrala do konca. Bila je res super. Čez nekaj dni sem se lotila tudi Življenje kot v filmu in moram reči da ni pripomb.
Danes sem mami prosila da mi prinese še kakšno tvojo knjigo.Prepričana sem da jih bom z veseljem prebrala.
Tudi sama sem se lani lotila pisanja knjige.Seveda mi je pri tem pomagala moja najboljša prijateljica.Med poletjem sva je kar lep del napisali in upam da bo tako dobra kakor tvoje knjige.

čez 12 dni 13-letna Tina

vprasanje za nejko
Avtor:  (---.org)
Datum:   23-04-04 13:42

Zanima me, ce se z vami da zmenit za obisk v knjiznici in kje se vas lahko dobi za nadaljnje dogovore. Zanima me tudi, koliko casa in kako poteka vas obisk med mladimi bralci.

vprasanje za nejko
Avtor:  (---.dial-up.siol.net)
Datum:   26-04-04 17:34

lahko pisete tudi na e-mail, hvala ze vnaprej, samo tezko je dobiti stik
lp nina

Re: vprasanje za nejko
Datum:   30-04-04 10:31

Zivjo,
Seveda se da zmenit za obisk v knjiznici. Ponavadi me poklicejo domov (smo v tel. imeniku) in ce imam cas, pridem. Za letos ze povem, da nimam nobenega casa. :) Sem polno zasedena s faksom. Casovno so srecanja povsem razlicna, odvisno pac od poslusalcev, njihove starosti in zanimanja ... Se povsem prilagodim potrebam. Programa nimam izdelanega, ampak zelo rada vidim, ce otroci sprasujejo. Ponavadi povem kaj o svojih zacetkih, potem pa kar stece, se opogumijo ...
Lep pozdrav in morda se kdaj vidimo
Nejka

nejka ti si .....
Datum:   27-05-04 14:25

čist res the bets tvoje knjige so kulske da bl ne in seveda seveda me zanima kaj najraje bereš?če ni osebno pliz pošl mi na mail k mamo u šol nrdit refereat pa sm si zbrala tvojo knjigo pa me zanima kej več o tep !pliz!!

Re: za najboljšo slovensko pisateljico
Datum:   27-05-04 20:42

čao nejka!
kako si? verjetno vas mučijo gor na faksu, no saj ne bom več težila.naj ti le povem da so mi tvoje knjige ful ušeč.moja sestra je enkrat prinesla dve tvoji knjigi iz knjižnjice, silvija in življenje kot v filmu, ker jest trenutno nisem imela nobene knjige za brati, sem sestro prosila, če mi posodi silvijo, ker je ona takrat ravno brala življenje kot v filmu.posodila mi jo je in knjiga me je prevzela, kot še nobena do zdaj, knjigo sem prebrala že najmanj stokrat. tudi sama sem že poskušala napisati knjigo, pa vedno obupam, napišem eno stran, se mi zdi bedasto, odtrgam list in pozabim na vse skupaj, čez nekaj časa se to ponovi.vem, da nikoli ne bom pisala tako dobrih knjig kot ti, mi zmanjka talenta.
ok
fajn se imej

Datum:   28-05-04 20:39

Draga Skrivnostna,

Trenutno imam ogromno dela, zato ti predlagam, da si vse o meni preberes kar v tej klepetalnici. V svojih prejsnih odgovorih sem napisala ze res veliko. Ana, tebi pa hvala za pohvale in nikar ne obupaj!
Lp

Nejka

Datum:   11-06-04 17:59

ola! jaz bi rada povedala, da sm tebe Nejka ľe spoznala:) , in sicer na podelitvi Bralne značke v Velenju, lani. Bila si super!!!! neverjetno s kakąnoo lahkoto si odgovarjala na moja ne preveč lahka vpraąanja, na odru:).
zdaj pa ąe vpraąanje:)... kadaj bo iząla kakąna tvoja nova knjiga?? nestrpno joo pričakajem:)... vem, da je tvoja najljubąa knjiga (od tistih, ki si jih ti napisala) DE®, meni sta pa najljubąi tvoji knjigi ®ivljenje kot v filmu in Veliko srce.

v pričakovanju odgovora,
polona

Avtor: annie (---.dial-up.volja.net)
Datum:   12-06-04 21:11

Zdravo! Vas smem vprašati, če bo kmalu izšla kaka nova vaša knjiga??? Koliko ste jih do sedaj napisali?
Hvala za odgovore že vnaprej!

Datum:   21-06-04 13:11

Zivjo,

Moja nova knjiga naj bi izsla enkrat jeseni, ampak je vse se precej nedoreceno, tako da vam kaj vec ne morem povedati. Annie, to bo moja peta izdana knjiga. Polona, tebi pa hvala za pohvale!

Nejka

Avtor: katja :) (---.dsl.siol.net)
Datum:   22-06-04 20:44

živjo nejka!!!!!!!!!!
vse tvoje knjige so me čist prevzele in nestrpno že čakam še kakšno tvojo knjigo. mene zanima če je res kar govorijo, da bojo posneli film življenje kot v filmu. moja najljubša knjiga je bila življenje kot v filmu in upam, da boš napisala še kakšno, podobno tej sicer pa so tud druge knjige ful dobre!!!! :) jst sm enkrat že pisala sem pod drugačnim imenom če bi lahko posneli življenje kot v filmu, bvendar ni nič uspelo, ampak mislim da bi bil film: življenje kot v filmu prava uspešnica saj je zelo zanimiva vsebina. kje dobiš vse te zamisli? a si že kdaj napisala kakšno knjigo, ki je niso hoteli natisniti? ali si ti zadovolnja s svojim končnim razultatom? jst sicer nisem zadovolnja z nobenim od svojih končnih izdelkih, tako pri knjigah (nekaj sem že probavala ampak ni talenta) kot pri drugih rečeh. you are the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tvoja zvesta oboževalka KaTjA ;) :P :) :*

Avtor: cici (---.dsl.siol.net)
Datum:   22-06-04 20:56

tudi jaz mislim, da bi bile tvoje knjige uprizorene kot film zelo velike uspešnice. dež je zelo lepa knjiga ena mojih najljubših. nasvidenje

Avtor: kristina (---.dial-up.siol.net)
Datum:   29-06-04 10:11

hojla Nejka in vsi ostali!

Kako ste kaj? Sicer že nekaj časa spremljam tale forum, ampak nikol pa še nisem pisala gor. Zelo, zelo so mi všeč tvoje knjige, Nejka, in seveda tako kot vsi ostali, komaj čakam na nove! ampak ni mi pa jasno kje dobiš vse te ideje za pisanje. sama sem približno tisočkrat poskušala napisat nek svoj izdelek, nikoli doslej pa mi še ni uspelo, ker nikoli ne najdem tiste prave ideje in bistva o katerem bi res lahko pisala brez nakladanja. Bi mi mogoče kdo lahko svetoval o čem naj pišem??? prosim, prosim, ker zelo rada pišem, pa ne najdem primerne teme. ali bodo res posneli film po knjigi Življenje kot v filmu? tega bi bila namreč zelo, zelo vesela, saj že dogo časa nisem gledala filma s tisto res pravo vsebino. pa prosm vs: ne mi žalt Harryja Potterja, ker tako slab pa ni (Nejka ne razumi me narobe, ker tvoje knjige so enakovredne tistim, ki jih piše J.K. Rowling, če niso celo boljše).

Lp

PS: Nejka, čim prej napiš kako novo knjigo, ker zadnje čase nimam več kaj početi v knjižnici, saj sem tiste zares dobre knjige že nekajkrat prebrala, tiste ostale pa me ne privlačijo preveč

Avtor: Joja (---.dial-up.siol.net)
Datum:   09-07-04 12:50

živijo nejka!
malo sem prebrala ta forum in se seveda strinjam z vsemi da pišeš res res dobre knjige :)) najprej sem te hotela vprašat kdaj bo izšla tvoja nova knjiga a sem nato to vprašanje že zasledila. sem zelo vesela da bo to mogoče že jeseni, saj se je zelo veselim in komaj čakam, da jo bom lahko prebrala. Meni je še vedno zelo všeč silvija, čeprav sem jo prvič prebrala v tretjem razredu (takrat ko je izšla) a jo tudi zdaj z veseljem preberem :)
slišala sem tudi da zdaj snemajo film oz. nadaljevanko življenja kot v filmu. a tudi ti sodeluješ pri tem?

lep pozdrav :)

Avtor: zvezdica (---.dial-up.volja.net)
Datum:   10-07-04 22:27

zdravo, nejka!
tvoje knjige so mi zelo všeč, rada pa bi te pozdravila tudi v imenu prijateljice, ki obožuje tvoj Dež. Jaz te knjige še nisem vzela v roke, ampak pomoje je čudovita kot vse tvoje ostale! :) Kje dobiš ideje za svoje knjige? koliko časa traja, da izzide, potem ko jo daš v izložbo? saj ne, da sem obsedena z denarjem, :) a zanima me vsaj približno, če se veliko zasluži!? aja - kaj pa študiraš? si kdaj razmišljala, da napišeš kako pesniško zbirko?
prosim, hitro odpiši in lep pozdrav ter uživaj počitnice!!!

Avtor: Špela (---.dial-up.siol.net)
Datum:   11-07-04 15:46

Ojla! Upam, da boš prebrala tole pismo.Ko sem prebirala pisma tvojih

Datum:   14-07-04 14:52

Zivjo,

Zdaj sem se pa ze navadila, da imam pocitnice. :) Vidim, da imate vprasanj se vedno polno. Res je, da po mojem romanu Zivljenje kot v filmu snemajo film in nadaljevanko; menda so s snemanjem celo ze zakljucili. Zal sama pri tem ne sodelujem, tako da vam kaj vec ne morem povedati.
Katja, velikokrat se zgodi, da s svojim koncnim izdelkom nisem tako zadovoljna, kot bi lahko bila. Ampak tako je pac z nami ljudmi - v glavi je vse popolno, ko pa hocemo to realizirati, gre vse "malo po svoje". :) Ideje dobim vse v svoji glavi, ravno to mi je najvecji uzitek. Kadar mi je dolgcas, mi v glavo pade kaksen nov junak, potem zacnem okoli njega napletati zgodbo ...
Zvezdica, denarne zadeve so poslovna skrivnost. :) Lahko ti samo recem, da se mi kot studentki pisanje kar splaca. To je v bistvu nekaksno moje poletno delo - kadar mi izdajo nov roman, mi poleti ni treba delati. :) Ce bi imela svojo druzino, bi bila pa druga pesem. Hitrost izdaje je razlicna; pac odvisna od stevila popravkov in podobno. Studiram geografijo in primerjalno knjizevnost. Pesmice me niti ne mikajo - za to pa nimam talenta. :)

Lep pozdrav

Nejka

Avtor: zvezdica (---.dial-up.volja.net)
Datum:   24-07-04 21:35

Hvala za odgovore in oprosti, če sem preveč segala v tvoj 'biznis', tvoje osebne zadeve. Tega nisem nameravala! Najverjetneje še vedno nimaš časa za odpisovanje - ali pač? Če slučajno kje stakneš minuto ali dve, prosim, da odgovoriš na moja naslednja vprašanja, in upam, da tokrat ne bom preveč segala v tvoje osebne zadeve! : Kako se bo imenovala tvoja knjiga, ki bo izšla jeseni? Že veš natančneje, kdaj bo izšla? O čem bo govorila? Saj ne rečem, da imaš sedaj ravno veliko časa :))) a me kljub temu zanima, katere knjige rada bereš in mi mogoče našteješ nekaj naslovov!? Zelo bi bila vesela!!!
Še enkrat oprosti, če se le da, hitro odpiši in vsaj poskušaj uživat počitnice!!! :)))
lep pozdrav

Avtor: tINy (---.dial-up.volja.net)
Datum:   28-07-04 11:17

ja sem v reviji prebrala da Julijo igra Neja Brglez
Jasno pa Tjaša Razdevšek

lp pa fsm

tiny

Avtor: ana (---.dial-up.siol.net)
Datum:   05-09-04 17:30

ojla nejka!
rekla si da bo tvoji knjig aizšla enkrat jeseni. mene zanima a to še vedno velja? jaz sem namreč prebrala tvojo knjigo veliko srce in mi je bila enkratna!!! =)

Avtor: anja (---.dial-up.volja.net)
Datum:   10-09-04 17:42

ojla nejka!
enkrat sem ti že pisala,vendar ne najdem več ne mojega pisma ne tvojega odgovora.še vedno me zanima kje bi lahko dobila gradivo za referat o tebi.tvoje knjige so res najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!komaj čakam,da izdaš kakšno novo knjigo!upam,da mi boš lako najbolje pomagala,tako pri gradivu in pravtako tudi z uresničitvijo moje največje želje,da izdaš knjigo!!!
lp anja

Avtor: anja (---.dial-up.volja.net)
Datum:   10-09-04 17:44

ojla nejka!
enkrat sem ti že pisala,vendar ne najdem več ne mojega pisma ne tvojega odgovora.še vedno me zanima kje bi lahko dobila gradivo za referat o tebi.tvoje knjige so res najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!komaj čakam,da izdaš kakšno novo knjigo!upam,da mi boš lako najbolje pomagala,tako pri gradivu in pravtako tudi z uresničitvijo moje največje želje,da izdaš knjigo!!!
lp anja

Datum:   11-09-04 10:23

Zivjo,

Opravicujem se, da tako dolgo ni bilo nobenega glasu od mene, ampak bilo je tooooooliko drugih stvari. Da, lahko potrdim, da bo nova knjiga izsla jeseni, najverjetneje novembra. Naslov ostane skrivnost. :)
Zvezdica, rada berem vse sorte knjige, cisto odvisno od razpolozenja. Ko sem bila mlajsa, sem bila nora na zbirko Baletni copatki, pa na knjige Dese Muck in ostalih slovenskih mladinskih pisateljev, pa na Agatho Christie ... Polno moznosti.
Anja, najvec podatkov o meni bos nasla na zadnjih straneh mojih knjig. Drugace pa si lahko preberes tudi vse moje odgovore tukaj in nasla bos marsikaj zanimivega. Drugace pa, saj ves - nisem se tako zelo dolgo na svetu, da bi bil moj zivljenjepis kaj posebnega. :)
Lep pozdrav

Nejka

Nova tema  |  Na vrh  |  Pojdi na temo  |  Beri niti  |  Išči 
  |  
Seznam forumov
 Odgovori
 Vaše ime:
 Vaš email:
 Predmet:
 Pripete datoteke:
Email replies to this thread, to the address above.