Avtor: kristina (---.dial-up.siol.net)
Datum: 29-06-04 10:11
hojla Nejka in vsi ostali!
Kako ste kaj? Sicer že nekaj časa spremljam tale forum, ampak nikol pa še nisem pisala gor. Zelo, zelo so mi všeč tvoje knjige, Nejka, in seveda tako kot vsi ostali, komaj čakam na nove! ampak ni mi pa jasno kje dobiš vse te ideje za pisanje. sama sem približno tisočkrat poskušala napisat nek svoj izdelek, nikoli doslej pa mi še ni uspelo, ker nikoli ne najdem tiste prave ideje in bistva o katerem bi res lahko pisala brez nakladanja. Bi mi mogoče kdo lahko svetoval o čem naj pišem??? prosim, prosim, ker zelo rada pišem, pa ne najdem primerne teme. ali bodo res posneli film po knjigi Življenje kot v filmu? tega bi bila namreč zelo, zelo vesela, saj že dogo časa nisem gledala filma s tisto res pravo vsebino. pa prosm vs: ne mi žalt Harryja Potterja, ker tako slab pa ni (Nejka ne razumi me narobe, ker tvoje knjige so enakovredne tistim, ki jih piše J.K. Rowling, če niso celo boljše).
Lp
PS: Nejka, čim prej napiš kako novo knjigo, ker zadnje čase nimam več kaj početi v knjižnici, saj sem tiste zares dobre knjige že nekajkrat prebrala, tiste ostale pa me ne privlačijo preveč
|
|