Avtor: zvezdica (---.dial-up.volja.net)
Datum: 24-07-04 22:29
Najlepša ti hvala za tvoje odgovore, še posebej pa zato, ker verjamem, da nimaš ravno veliko časa!
Upam, da te ne dolgočasim, če ti povem, da moja učiteljica slovenščine zelo hvali moje spise in do sedaj imam same petice pri slovenščini! Upam, da bo tako še naprej, saj prihaja devetletka pa to... drži pesti - a boš? :))))) Želela pa sem te predvsem vprašati, če imaš toliko časa, da ti napišem enega mojih spisov ali kak odlomek katere od mojih že napisanih knjig???!!!??? Tudi sama se strinjam, da mora ideja priti sama in da mora bit želja po pisanju knjige izredno velika! :) Tudi sama sem napisala že vsaj kakih 5knjig, a le 2 od teh so še kar dobe, 1 nekoliko bolj... :) Če bi štela pa čisto vse knjige, ki sem jih začela pisat, jih ne bi preštela do polnoči :) ! Upam, da nisem preveč predrzna, če odgovarjam in dajem svoja mnenja drugim, saj je to vendar tvoj forum, Nejka!?! No, uživajte počitnice, pa seveda pišite kaj!!!
lp
P.S.: Aja - tudi jaz sem iz okolice nove gorice! Zelo rada si pišem po pošti in imam dopisovalko, mogoče bom imela celo dve! :) A bi si kira dopisovala z mano? Naj pove, če želi moj naslov! Stara pa sem 12 let, ob prostem času najraje berem, pogledam kak dober film (še posebno Gospodarja prstanov ali Harryja Potterja, saj sta po mojem mnenju odlična filma! Knjiga Gospodar prstanov je dolgočasna, Harry Potter pa odličen! Upam, da te s tem ne žalim, Nejka!) ali pridem sem, na net. Včasih (1x - 3x) na teden grem tudi na irc, drugače pa se najraje družim s svojo najboljšo prijateljico, pišem knjige, gledam tv... seveda pa tudi zahajam v knjižnico!... !!!
lp
P.P.S.: Še vedno jaz :) . Spomnila sem se še enega vprašanja zate, Nejka! Ali si že prebrala knjigo Pojoči kamen? Govori o nekem dekletu, Kay, ki je stara mogoče malo manj kot ti :) in je sirota. Nekega dne pa ji nekdo, nima pojma kdo, pusti pred vrati neke knjige, ki govorijo o tem Pojočem kamnu. Kay se celo nauči jezik, v katerem so napisane nekatere knjige! A začne tudi sanjati o tem! Nekega večera nanjo naleti nek mladenič, Alan, in med njima se pojavi neka nedokončna in nerazumljiva zvez. Kay se namreč že naslednjega jutra odpravi na Irsko poiskat ta skrivnosten Pojoči kamen, prepričana, da bo odkrila njegovo skrivnost in mogoče tudi, kdo so bili njeni predniki, ali celo njeni starši! Začne se razburljivo potovanje...! A to je tudi vse, kar sem do sedaj v tej knjigi prebrala in čaka me še vsaj 200 strani :))) ! Ali si jo že prebrala, Nejka? Jo je kdo drug tu prebral? Sedaj pa res moram it! Uživajte, pa hitro odpišite - še posebno ti, Nejka!!!
lp
|
|