Pisma ustvarjalcem
 NEJKA OMAHEN
Avtor:  (---.dial-up.volja.net)
Datum:   02-07-03 18:53

POZDRAVLJENA !!!!!!!!!!! ZANIMA ME KAM POŠILJAŠ KNJIGE KO JIH NAPIŠEŠ???????????

LP VALERIA

Re: NEJKA OMAHEN
Datum:   04-07-03 19:55

je kdo tuuuuuu

Avtor: slobodanka (---.dial-up.siol.net)
Datum:   10-07-03 14:06

ne bi rekla, da je kdo tu

Avtor: mortrisha (---.dial-up.siol.net)
Datum:   08-08-03 14:10

hello nejka!
najprej bi rada pohvalila tvoje knjige,ki so full cool! zanima me ce že pišeš peto knjigo oz. kdaj jo boš začela(če jo boš)??

lep pozdrav vsem in uživajte!

ps. slobodanka a si ti iz okolice nove gorice?

Avtor: Nejka Omahen (---.dial-up.arnes.si)
Datum:   08-08-03 16:04

Zijo,
Hvala za pohvalo, sem je vesela. Novo knjigo ze pisem, ampak bolj tako, "za hec". Ne prevec redno, samo takrat, kadar me prime. Ce bo kdaj izsla, pa se ne vem ...
Lep pozdrav
Nejka

Datum:   18-08-03 12:40

ja z okolice nove gorice...

Avtor:  (---.dsl.siol.net)
Datum:   28-08-03 09:00

Nejka,
mogoče tale forum ni ta pravi, a vendar mi lahko poveš, če bi prišla v Slovenske Konjice, da bi poklepetala s svojimi oboževalci?
Lep dan ti želi Primož

Avtor: Mortrisha (---.dial-up.siol.net)
Datum:   31-08-03 17:12

Nejka,
hvala za odgovor. bi bila zelo vesela če bi tvoja knjiga zares izšla.

Pa pa- pa "fajn se mej še naprej" :)

Avtor: maja (---.dial-up.siol.net)
Datum:   01-09-03 13:59

strinjam se s tisto nad mano -mortisho, tvoje knjige so zelo vredu in tudi jaz bi rada da bi izdala tisto knjigo. pa lep pozdrav z gorice

Avtor: ana (---.dial-up.volja.net)
Datum:   13-09-03 12:22

gfdfsfsg

Datum:   13-09-03 14:56

Ana kaj pa to pomeni-gfdfsfsg??? Upam da ne kaj grdega!!! LP Nejka!

Avtor: Slobodanka (---.dsl.siol.net)
Datum:   14-09-03 12:51

IMAM TIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nejka mam tipa!!!!!!!!!!!!!!razumeš???????????????????še nikoli ga nisem imela!!!!!baje da sem podobna šimji zato..............MAM TIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kul!!!!!kolko tipou si že imela????

Datum:   14-09-03 17:32

Zivjo,
No, pa spet malce svobodneje diham. Izpiti so za mano in ostalo mi je se 14 dni pocitnic. Primoz: Seveda bi z veseljem prisla k vam v Slovenske Konjice, ampak vse je vprasanje casa. Ponavadi me poklicejo domov in zmenimo se za primeren datum. Slobodanka: Vesela sem, da si tako srecna. Fantje so v redu, kajne? :) Upam, da bos doooolgo tako dobre volje!
Pozdravcek

Nejka

Avtor: puppy(mortrisha) (---.dial-up.siol.net)
Datum:   14-09-03 18:43

hojla nejka!
kot vidim si bila tu dobro uro in pol pred mano :) še nekaj me zanima: tiste knjige ki si jih napisala pred silvijo- bodo kdaj izšle?Lp in uživaj na počitnicah :) ( Že ko jaz ne morem več:( )

ps.maja: reče se mortRisha :P

Datum:   15-09-03 13:39

oprosti puppy, malce sem zgrešila, upam da sem vsaj puppy napisala prav.Čestitam Slobodanka! Vsaj ti.

Datum:   19-09-03 21:05

samo 14 dni počitnc'????in pole kaj bo???boš šla spet u šolo????

Datum:   03-10-03 16:44

ČE ti je ostalo tolk poČitnc zakaj nisi nič pisala??? OOOOOH MI NEDELA TIPKOVNICA IN PIŠE VELIKE ČRKE, OPROSTI. OglasISE KAJ, PA LEP POZDRAV!!!!!

Avtor: srachy (---.dsl.siol.net)
Datum:   06-10-03 19:44

ja, maja ma prav!!!kje si???kej imaš tipa al kaj ker te toliko časa ni??????????ali si pozabla a ti tle ljudje pišejo?????a?!

Avtor: srachy (---.dsl.siol.net)
Datum:   06-10-03 19:45

odpiši čimprej!!!
papa

Datum:   10-10-03 14:03

Zivjo,

Joj, joj, kako ste nestrpni! Razumeti morate, da nimam vedno casa, da bi vam takoj odpisala. Zadnji teden pocitnic sem sla se malo na morje, sedaj pa se je zacel faks in sem cele dneve v Ljubljani, od jutra do vecera. Ko pridem domov, sem zelo utrujena. Poleg tega raje pocakam, da se nabere nekaj vprasanj, in potem odgovorim vsem naenkrat. Saj se trudim! :)
Puppy: dvomim, da bodo knjige, ki sem jih napisala pred Silvijo, kdaj izsle. So pac le zacetki. Raje jih imam na varnem pri sebi doma. :) Maja: med pocitnicami sem nekaj pisala, ampak se ni dokoncano. Nekoc bo ze ...
No, uzivajte cez vikend!

Nejka

Avtor: katka (---.dsl.siol.net)
Datum:   11-10-03 14:45

ojla!!zelo so mi všeč tvoje knjige!silvio sem vsaj 5x prebrala!Škoda da nam v šoli ne dajo za domače branje!!!Zanima me pa nekaj!
1.kaj s knjigami, ki si jih napisala si zaslužila malo al dosti?
2.imaš slučajno fanta?
Že vnaprej se ti zahvaljujem za odgovore!
Lep pozdrav katka

Avtor:  (194.249.85.---)
Datum:   14-10-03 14:03

Draga Nejka! Hoteli smo si ogledati intervju s teboj v svetu iz besed, a je compjuter zatajil in smo prišli malo na chat s teboj. Smo se zelo navdušili za tvoje knjige in obljubljamo, da bomo vse tvoje knjige prebrali. Ko bo naslednja ura dodatnega bomo že lahko debatirali o tvojih knjigah.
Zdi se nam zelo vredu, da tako mlada pišeš knjige in si vzor vsem mladim v Sloveniji.

UČITELJICA KSENIJA .........
Tomaž
Sarah, Jožica, Bojana, Valentina, Matjaž,
Niki, Andreja, Katja, Nina

OŠ Selnica ob Dravi

Avtor: Slobodanka (---.dial-up.siol.net)
Datum:   19-10-03 15:35

smrk, smrk................. "NAJBOLJŠA" prijatlca mi je speljala edinega tipa k je teu bit z manoooooooooooooo!!!! NESRAMNICA!!!!! :((((((
nejka upam da se maš vsaj ti lepo!!!!!!!

Datum:   20-10-03 18:27

joj slobodanka!!!!!!!!! kako zelo mi je žal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kako upa biti nekddo tako krut in brezsrčen!!!!!???!!!!upam da se ne družiš več s tisto kravo! saj ni vec tvoja najboljša prijatelica, kajne?! LP

Datum:   21-10-03 10:33

Zivjo,

Da vam kar takoj odgovorim: s knjigami ne zasluzim toliko, da bi lahko od tega zivela, ce bi imela druzino; zame kot studentko pa vse prav pride. :) In ja, imam fanta. Slobodanka, zal mi je, da imas spet tezave. Saj ves, za dezjem vedno posije sonce. Učenci OS Selnica ob Dravi, zelo sem vesela, da so vam moje knjige vsec.
Lep pozdrav

Nejka

Avtor: Žalostna slobodanka (---.dsl.siol.net)
Datum:   23-10-03 20:15

In kdaj bo posijalo sonce??nobedn me ne mara!!!matija je bil edini ki me je razumel, ljubil itd!!!oh jaaaaaaaaaaaaa!!!ni pravično!!še žal ji bo tisti........hm......neč ne bom napisala!!!no, sej je useeno!!!nesrečna sm se rodila nesrečna bom umrla (seveda)!!kaj pa delaš ob 10.33 doma???(če si bla sploh doma)

Datum:   24-10-03 21:02

hoj! nejka? so ti všeč knjige o hariju poterju?brez zamere seveda. a imaš svoje knjige doma?jih veckrat preberes, ali sploh ne? slobodanka! ne obupaj! kot je že rekla nejka bos kmalu spet srečna in dobila boš bolšega fanta, ki si te zasluži. LEP POZDRAV VSEM !!!

Datum:   27-10-03 11:50

živijo!!
kako sem vesela da me vsaj nekdo potolaži!!!!!hvala vama nejka in maja ker sta tako prijazni!!!oh ja...nesrečna jaz.............
vse vas lepo pozdravljam in upam da ste bolj srečni kot jaz........
p.s. včeraj je bil dež, danes sije sonce in ravnokar sta šla tista....dva mimo našega bloka...hhh!!!
no ja še enkrat lep pozdrav nejki in maji in vsem ostalim...

Datum:   30-10-03 19:09

pa kje ste vsi? nejka piši kaj! vedno ko grem v knjižnco grem na internet samo zaradi tebe. zato sm zelo žalostna k nč ne pišeš. Aja, kaj meniš o mojem imenu? ti je všeč? razmišljam da bi si ga spremenila...no kakorkoli ti še naprej lepo piši.
pa lep pozdrav!!!!!!

Datum:   01-11-03 19:54

nejka? je vse v redu? res te že precej cajta ni, upam da se kmalu oglasiš. kaj narediš ko napišeš knjigo? na vrhu je že valerja to uprašala pa ji nisi odgovorila. tudi mene to zanima.LP pa mej se:)))

Avtor: Kr en (---.dial-up.siol.net)
Datum:   01-11-03 21:08

kurac te gleda prasica zabita,lesba,cipa k pise kozlarije!!!!!!!!

Datum:   02-11-03 11:01

Zivjo,
Ne vem, ocitno cas meni tece veliko pocasneje kot vam. :) Ob dopoldnevih sem vcasih doma zato, ker na faksu nimamo tako rednih ur kot v osnovni in srednji soli, Slobodanka. Enkrat zacnem zjutraj, enkrat popoldne, drugic pa sele zvecer... Ponavadi je tako, da imam dve uri enkrat zelo zgodaj, potem pa cakam pol dneva na dve vecerni uri. :) Skratka, zelo utrujajoce in zoprno. Tvoje ime mi je cisto vsec; nenavadno je in zame je to vedno dobro, ker ko te kdo omeni, vsi takoj vedo, da se govori o TEBI.
Maja, knjige o Harryju so mi vsec, ker so nekaj posebnega. Zelo obcudujem avtorico, da si je znala izmisliti toliko novih stvari. Kar pa se tice pisanja knjige - ko je koncana, jo posljem na zalozbo, kjer smo v bistvu ze zmenjeni, da prvi vidijo vse, kar naredim. Pri Silviji pa sem imela sreco - moja knjiga je povsem po nakljucju prisla v roke urednici, ki je bila zelo navdusena nad njo. Vec o tem pa na zadnjih straneh mojih knjig. :)
Lep pozdrav
Nejka

Datum:   02-11-03 19:55

ti kr en če maš kej proti maji ali slobodanki pej ne brat kaj pišejo!!take besede ne spadajo sem!!
nejka in kako je prišla knjiga v roke urednici?
kaj bi narediila če ne bi prišla v roke urednice?
papa
katka

Avtor: Kenada (---.dsl.siol.net)
Datum:   08-11-03 22:01

olah!!!I spjet sem tu!!zadnjič sem blja na tv vitel!!!ihahuhaha!!!kako sem jaz pametna!!!moja hčji (slobodanka) dobiva na novi školi dobrije ocene!!!zelo sem ponosna na njo!!kako lepu je imeti tako pametno hčeračo!!!oh........kako sem vesela!!joj!a ma kdo robaček??idem pucat kučico!!
dovidženija

Avtor: puppy (---.dial-up.siol.net)
Datum:   09-11-03 16:23

ti kr en pa zbiraš res ene izvirne besede ej!! bravo!! očitno ne moreš spravit skupej niti enega pametnega stavka!!
kenada-sm zelo vesela da imaš tako uspešno hčerko!! "dovidženja" tudi tebi!!
mejte se!!

Datum:   09-11-03 17:59

dobar dan everybody!!!
vrlo (zelo) sem pametan čljovek!!učiteljica mi je rjekla da sem najboljša učenika v razredu!!kako sem vjesela!!!dečki me ne interesirajo več!!vsi so pedri!!!!moram it!!možda pridem še kaj potom!!
dovidženja

Datum:   10-11-03 16:01

ha, ha, ha!!! ta forum je res najboljši in ti kr en nimaš prou nč za težit raje pejdi na kak čat. tm lahko preklinjš ku češ.
Aja, komu so te tvoje čudovite besede namenjene?

Avtor: liv(puppy) (---.dial-up.siol.net)
Datum:   15-11-03 11:49

olah!
kak ste kaj?? slobodanka, sem zelo vesela zate!!!
nejka-zanima me, če zdaj kaj pišeš?
si že brala knjigo gospodar prstanov?jaz sem jo pa mi je ful dobra, čeprav so tvoje knjige tud ful dobre...

sem vesela ko je tako lepo vreme!! zdej grem malo ven!!!

čao čao- nejka, maja, katka,kenada & seveda slobodanka.

.... ste že kdaj razmišljali, da bi forumu spremenili barvo?... v rumeno recimo ker je taka pozitivna barva... če se da seveda... siva je tko pusta...

Avtor: Kenada (---.dsl.siol.net)
Datum:   15-11-03 14:26

ooooo!!!šta radiste???nejka kdaj nam misliš odpisat???liv ma prow!!!rumena je ugly barva!!!bi lahko spremenili v rjavo!!!ma sej ti ne moreš spremenit, ne?!sploh znaš kej nrdit u zvzi s tem forumom (brez zamere)?!bi lahko kej znala nrdit!!!kej nisi mela informatike v srednji šoli??ali v oš računalništvo??očitno si bli tkrt računalniki slabi!!možda pa šola ni imela money za si kupit pametn računalnik....žalostno....!!!
gooooooooooooooooooooooooooood bye!!!!

Datum:   16-11-03 11:00

Zivjo,
Da spet malo odgovorim na vasa vprasanja. Katka: tisto nakljucje je bilo tako, da je teta moje prijateljice delala na zalozbi DZS. Moje "knjige" je imela doma, ker jih je sama prebirala, in je to nekoc omenila urednici na zalozbi. Ta je pokazala zanimanje (pac iz radovednosti), zato jih je tudi ona prebrala in bila nad Silvijo navdusena. Potem pa so me nekega dne kar poklicali in rekli: "Nejka, mi bi pa radi izdali tvojo knjigo ..." Seveda sem bla cisto osupla in presenecena. :) Skratka, imela sem veliko sreco. Ce ne bi bilo tega nakljucja, bi moje knjige verjetno se vedno vse lezale nekje pri meni doma. :)
Liv: Knjigo Gospodar prstanov sem brala, pa me ni navdusila tako zelo, kot sem pricakovala. Seveda pa grem gledat tretji film! Drugace pa tudi sama ravnokar koncujem novo knjigo, bomo videli, kaj bo iz tega. Kar pa se tice foruma, nimam tu nobene besede. Ravno tako sem "gostja" kot vsi vi.
Lep pozdrav

Nejka

P.S. Kenada, saj nisem hodila v srednjo solo v predkambriju, da bi bili racunalniki toliko slabsi od danasnjih. :) Konec koncev je to samo slabi dve leti nazaj ...

Datum:   16-11-03 16:41

olah!!!
kako se mi neče!!! sada ko sam na nuovi školi se moram učiti noč i dan!!!!! kako sem utrujena!!! ne možda ostati živa!!! oh da!!!
sem pisala 4 matematikuuu!!!!
no ja.... bom nehala!!!!
bye bye (končno sem se naučila barve po angleško) nejka i ostali!!!

Avtor: Ada (---.dsl.siol.net)
Datum:   16-11-03 17:45

kako smiješno!!!v srijedo smo pisali zemljepis in je blo tudi nekej od predkambrija!!kaku hecno!!!no me prau zanima kašna bo tvoja nova knjiga!!upam da jo boš izdala!!gospodar prstanov je en drek!!nejka kje pa boš dobila čas (3h) za it gledat film??
goodbye

Datum:   16-11-03 17:58

Se strinjam s tabo nejka knjige od gospodarja prstanov so dolgočasne so pa zato filmi toliko bol zanimivi in tud jaz grem gledat 3. film-kraljeva vrnitev ali kako se že kliče. zelo škoda bi bilo če bi se silvija ševedno valjala po tvojem stanovanju. res je dobra knjiga.lp

Avtor: ANNIE (---.dial-up.volja.net)
Datum:   18-11-03 20:23

KER SEM KOMAJ PO DOLGEM CASU OPAZILA VASE DOPISOVANJE, BI RADA TAKOJ VSE NADOMESTILA. ZA TVOJE KNJIGE ME JE NAVDUSILA SOSOLKA POLONA, KI JO LEPO POZDRAVLJAM, NEKAJ BI TE PA RADA VPRASALA. TUDI SAMA SI ZELIM NAPISATI KNJIGO, A NEVEM O CEM PISAT. PROSIM POMAGEJ, IN UPAM, DA SE IMAS LEPO.

P.S.: VSI HVALIJO MOJE SPISE, OZ. ZGODBICE. ( TRI STRANI)

Datum:   19-11-03 16:29

SESTRINJAM Z MAJO, RES BI BILO SKODA, CE BI SILVIJA LEZALA V TVOJEM STANOVANJU. OD VCERAJ, KO SEM TI PISALA, SEM SE DOMISLILA, DA BI LAHKO PISALA ( v moji knjigi) OSTIRIH PRIJATELJIH, KI BI ------------------------------------ RESILI ZAPLETEN PRIMER. PROSIM ODGOVORI! L.P!

Datum:   19-11-03 20:04

ma deli ku češ!!kej misliš da je nejka??in če ti bo dala tak nasvet ki ti ne bo všeč???mislim.....

Datum:   20-11-03 15:44

tvoja zamisel je zanimiva, če miašpolhno domišlije.

Datum:   22-11-03 20:18

oprosti, če imaš polhno domišlije

Datum:   23-11-03 09:10

NEJKO SEM ZA NASVET PROSILA, KER PISE ZELO DOBRE KNJIGE. CE MI PA NJEN ODGOVOR NE BO VSEC, GA BOM MALCE SPREMENILA. MAJA! ZE OD MALEGA SI ZELIM NAPISATI KNJIGO. DOMISLJIJE MI NE MANJKA, POD VSEBINO PA NIMAM POJMA KAJ NAPISAT. PA SE NEKEJ! SLOBODANKA, CE TE PRI MOJI ZAMISLI KAJ MOTI, PRAV, AMPAK TVOJE ZBADANJE MI NI PRAV NIC VSEC. UZIVAJTE V NEDELJI!

Datum:   23-11-03 14:18

zakaj pišeš z velikimi tiskanimi??
pusti slobodanko, ker se samo zeza :) ane

Avtor: anjica (---.dial-up.volja.net)
Datum:   25-11-03 19:07

ojla!
najprej naj pohvalim tvoje knjige in tebe, ki si se sploh lotila pisati knjig.
zate imam eno prošnjo. v šoli oz. razredu delamo časopis. in bi ti lahko kaj napisala oz. bi ti jaz napisala vprašanja ali kaj drugega ali še kaj drugega.bi bila zelo vesela. in bi bila vesela, če bi kaj napisala tukaj. če bi bila za, bi ti lahko pustila e-mail.

Datum:   02-12-03 19:32

ku se kej maste in kaj delate?

Datum:   02-12-03 20:07

dolgčas!!!

Datum:   03-12-03 11:48

Zivjo,

Pa sem spet tukaj. Annie: tezko ti recem, o cem pisi. Vem le, da se k pisanju ne mores prisiliti. Ko bos zacutila navdih, bos zacela. Ce imas polno domisljije, sem prepricana, da bos dobila polno dobrih idej.
Anjica: Seveda bom odgovorila na tvoja vprasanja, kar sporoci mi e-mail naslov. Ostali pa - uzivajte!

Nejka

Datum:   07-12-03 11:58

Nejka! Odkrila sem natecaj, v katerem moras napisati zgodbo, dolgo vsaj eno tipkano stran. Po najboljsi zgodbi bodo posneli 10 minut dolg film. Nisem se se lotila pisanja, a idejo imam, da bi pisala o dopisovanju po internetu z zelo znanim glasbenikom- na primer. Katka! Racunalnik nam nekej ni delal, zato sem pisala z velikimi tiskanimi. Ku se maste? PA, PA!

Avtor: liv (---.dial-up.siol.net)
Datum:   07-12-03 18:18

Hy!
nejka-mislim da si zadnjič rekla da končuješ knjigo. a mi lahko poveš(približno) kdaj bo izšla (če bo)?
annie- tvoja ideja je zakon. tudi jaz sem se že velikokrat lotila pisanja (vsaj 10krat) pa sem samo enkrat napisala več kot eno poglavje. saj ni to, da ne bi vedela več o čem pisat, samo vse kar napišem se mi zdi drugi dan brez veze, čeprav ni slabo in potem vse počečkam al pa stržem :) no ja...bo že... žal nisem tako vztrajna kot nejka...

lepo se imejte...
bye,bye... Liv

p.s.annie in katka-od kot sta?

Avtor: Katka (---.dsl.siol.net)
Datum:   07-12-03 19:18

oj!
liv enake težave imava!!!
jaz sem se velikokrat lotila knjige a mi niso bile všeč!!eno sem napisala do konca a ko sem še enkrat prebrala sem jo vrgla v smeti!!mi ni bila več všeč!!knjiga je bila še kar dolga (245 strani)!!potem mi je bilo žal da sem jo vrgla v smeti!!!
pisala sem o petnajstletni punci ki je spoznala na morju fanta!zaljubila sta se in to je trajalo kar dolgo!!a imela sta veliko težav saj se je fant preselil v drugo državo!!a sta premagala vse težave in ko se je fant vrnil (po 5ih letih) sta se poročila a nekaj dni po poroki je pumca umrla v pormetni nesreči in fan se je okužil z aidsom!!zelo bedno!!moram priznat!!a ko sem pisala knjigo mi je bila všeč!!!dala sem prebrat prijateljici in je rekla da je zelo zanimiva zgodba!!

Avtor: Katka (---.dsl.siol.net)
Datum:   09-12-03 21:34

jaz sem iz jesenic. Ti?
oprosti, ker ti nisem odpisala (odgovorila) včeraj a ko sem opazila da si me vprašala s kje sem sem po nesreči že vpisala (poslala) komentar :(
Mene zanima koliko strani ima tvoja 5. knjiga, Nejka?!
Veliko srce sem kar nekaj časa brala!v knjižnici sem si knjigo izposodla med prvimi :)
Koliko si imela slovenščino v osnovni šoli (7 in 8 razred)?
Mene me učiteljica dosti krat pohvali ker pišem zelo dobre spise :) sej bi rada šla za novinarko!ali pa za pisateljico!!
kaj mi svetuješ??
kateri poklic si boš pa ti izbrala??
Lep pozdrav
Katka

Datum:   15-12-03 19:44

caw
ej res maš ful dobre knjige prebrala sm že vse tri sam še silvijo morm in morm rečt d so res fuuuuuuuullllllll dobre zato te prosm d jih napiš še velik.
sama sm napisala že 2 kratki zgodbi drgač pa pišm bol rap pesmi.
ej kje si dobila vse te zamisli za knjige a je v njih tud kšn dogodk iz tvojga življenja???????????''
caw

upam d mi boš odgovorila!!!!

klara

Avtor:  (---.dial-up.arnes.si)
Datum:   18-12-03 19:35

ojla!!!

Hodim v osmi razred osnovne šole Selnica ob Dravi. Enkrat smo z dodatnim poukom že pisali, sedaj pa sem se odločila, da še sama kaj napišem! No, Nejka, tvoje knjige so fullllll dobre!!! Vse sem prebrala:))) Najbolj mi je bila všeč Veliko srce! Pa me zanima, zakaj ne napišeš nadaljevanja te knjige??? Mene full zanima, kaj bi se dogajalo dalje, pa mislim, da nisem edina!! Komaj čakam, da napišeš še kakšno knjigo. Tudi moja mama Ksenija (učiteljica slo na šoli Selnica ob Dravi) je navdušena nad tvojimi knjigami. Odločila se je, da jih bo uvrstila na seznam domačega branje! Aja, kaj hodiš kaj na mirca??? Saj verjetno ne, ampak vseeno vprašam! Kmalu odpiši!:))))

P.S

Svobodanka, a zaj maš kakega tipa???:))))

Dijo, Katja!!!

Avtor: SLobodanka (---.dsl.siol.net)
Datum:   19-12-03 21:52

khm......ne trenutno ne!!!sej tipi me ne zanimajo več tolko!!mislim da sm........lejzbika!!!!ponavadi se držim za roke z mojo naj prjatlco!!!
lase sm si pobarvala v črno!!!!sej mi še kar paša!!
nejka ne more hodit na mirca k nima časa!!sej vidiš da tudi tle je ni skor nikoli!!pa sej je vseeno!!!

Datum:   20-12-03 14:37

sobodanka, tudi jst se držim za roke z mojimi sošolkami pa zato še nismo lezbe.... no kakorkoli bošsigurno našla drugega fanta.
mimogrede,
nejka!
tudi jst bi rada da napišeš nadaljevanje velikega srca. ta knjiga se je namreč končala tako nenadoma .... vseeno je pa zato zelo uredu.
lp vsem!

Datum:   21-12-03 15:48

ojla!
katka, jaz sm iz okolice nove gorice. kolko si pa stara?
no, tudi jaz sem dokončala eno knjigo ko sem bila v šestem razredu. ko sem jo dala prebrat eni moji prijateljici je rekla da je dobra ma meni je bila obupna...
mislim da je zdaj nekje na podstrešju... :)

p.s. NEJKA!!!KJE SI?!?!

Datum:   24-12-03 13:15

Zivjo,
No, pa so koncno napocili prazniki. Vrata faksa so se za nekaj casa zaprla ... Vem, da vam kar nekaj casa nisem odgovorila. Da se oddolzim: Liv, moja knjiga je koncana, to pa je zaenkrat tudi vse, kar vem. Najprej morajo na zalozbi povedati, ce jim je sploh vsec ... Ce jim bo, bo trajalo se najmanj pol leta, preden bo zares izsla. Dolga bo priblizno toliko kot Dez, ne znam povedati natancno. Katka: slovescina mi v osnovni soli ni delala tezav. Kar pa se poklica tice, se pojma nimam, kaj bom pocela. Studiram geografijo - torej bom lahko profesorica tega predmeta - in pa primerjalno knjizevnost - tu se bo dalo poceti vse sorte. Pustimo se presenetiti!
Hvala vsem za pohvale Velikega srca. Res je, da sem konec pustila precej odprt; bomo videli, morda pa bo res sledilo kaksno nadaljevanje. Vendar ne takoj, ker rada pustim, da si vsi moji junaki malo "odpocijejo" in jaz od njih. :) Raje si izmislim kaksne nove. Zdaj pa se en nasvet: Vsi, ki pisete, nikar ne obupajte ze takoj na zacetku! Vem, da vam potem kaksne stvari niso vsec. Tudi jaz vcasih, ko prebiram svoja "zgodnejsa" dela, samo zavijam z ocmi in se drzim za glavo. :) Glede na vaso mladost ni nic cudnega, da se vam okus spreminja, pa tudi pisali boste vsako leto boljse. Nikakor pa ne mecite svojih del stran! Povem vam, raje jih nekam spravite in ko se boste cez 10 let spomnili nanje in jih vzeli v roke, boste umirali od smeha. :)) Vse to so lepi spomini na otrostvo in kaj ste takrat cutili in razmisljali ... Vi samo pisite, kar vam pade na pamet, in mogoce bo iz tega nastalo nekaj, na kar boste ponosni vse zivljenje. Prepricana sem, da vam domisljije in idej ne manjka.
No, pa dovolj nakladanja. Vsem zelim cudovite praznike, po moznosti zasnezene (ali se kdo poleg mene pogresa sneg??). Spocijte se, naberite si novih moci in predvsem uzivajte!
Pozdrav
Nejka

Datum:   24-12-03 20:29

Hm...ja! Jaz tui komaj čakam na novo knjigo! Končno bo kaj pametnega za brat, no sej ne, da druge knjige niso fajn.:) Ja jaz tui vsem želim vesele praznike, pa srečno novo leto:). Byby:)

Katja

Datum:   27-12-03 17:23

ja nejka prosim napiši nadaljevanje velikega srca!!!!

Avtor: Liv (---.dial-up.siol.net)
Datum:   31-12-03 09:56

nejki in vsem ki to bereste:
v novem letu vam želim:
-12 mesecev brez skrbi
-53 nedelj sreče
-365 dni brez bolezni
-8760 ur žuranja
-525600 minut lepih trenutkov in
-31536000 sekund ljubezni!!!!

p.s. desetink ne bom računala :P

pa pa

liv =)

Avtor: anjica (---.dial-up.volja.net)
Datum:   03-01-04 20:14

oj, kumi zdaj sem opazila, da si mi pisala:) sorry:) no, moj email naslov je [email protected]
100000000000000000000000000000000x hvala za odgovor

Datum:   08-01-04 14:23

nejka a si že šla gledat gospodarja prstanov? :)

Avtor: 5ra (---.dsl.siol.net)
Datum:   10-01-04 16:09

Nejka!!!
katera je tvoja najboljša skupina?
katera je tvoja naj pevka/pevec?
katera je tvoja naj igralka/igralec?
kateri je tvoj naj film?
katera je tvoja naj knjiga?
hvala za odgovore!!

Datum:   18-01-04 12:21

ziujo!!! Liv, jst sm z nove gorice(obrobje). ali je tvoje pravo ime Liv? meni se ne da vec pisat, grem rajsi brat. cav!!!

Datum:   19-01-04 15:41

o, Slobodanka! komej zdej sem prebrala tvoje pismo, ki si ga napisala na vrhu. kje tocno iz okolice nove gorice? Jaz zivim skorej v srediscu n.g. Liv, jst sm sla gledat samo prvi del gospodarja in mi je bil se kar vsec. a je kdo gledal film Harry Potter? ...A ma kdo vrecko? jst bom bruhala ce pomislim na Daniela Radklifa(igraHarrya).

CAV,CAV!

Datum:   20-01-04 19:02

HALOOOOOOOOO!!!

Datum:   24-01-04 16:25

VAM JE MUCA JEZIK POPAPALA?

Avtor: Liv (---.dial-up.volja.net)
Datum:   25-01-04 13:21

mislim, da so vsi potonili v stoletni sanec. ha, ha

Datum:   26-01-04 19:13

tok, tok, tok! a je kdo tu????????????????????'

Datum:   26-01-04 19:13

tok, tok, tok! a je kdo tu????????????????????'

Datum:   26-01-04 19:16

jst bom razbila racunalnik! Liv, oprosti mi je racunalnik ponesreci napisal Liv ( zgoraj)

Datum:   27-01-04 11:22

Zivjo,

No, za mano je en tezek izpit in koncno si lahko za nekaj casa oddahnem. Annie in Liv, nismo se vsi pomrli. :)
Da odgovorim na 5rina vprasanja: najljubse skupine/pevca/pevke nimam, ker mi je vsec raznovrstna glasba, cisto odvisno od razpolozenja. Od igralcev mi je zelo vsec Tom Hanks, igralk je pa tudi polno dobrih. Film ... Hja, Forrest Gump ali pa Amelie ... Tudi za knjigo bi se tezko odlocila, ker je tooooooooliko dobrih. Morda Prevzetnost in pristranost od Jane Austen. Na vsa ta vprasanja je zelo tezko odgovoriti, ker si ljudje tako in tako velikokrat premislimo. V enem filmu nam je nek igralec vsec, v drugem pa spet ne ...
Uzivajte!

Nejka

Avtor: nina (---.cable.triera.net)
Datum:   01-02-04 15:43

živjo!
nejka vse tvoje knjige ki so izšle so super najbolj pa mi je všeč silvija.zato me zanima če boš napisala nadeljevanje od silvije . super bi bilo če bi!

Datum:   03-02-04 20:53

Nejka!
najlepša hvala za odgovore. sem jih bila zelooooooooooooooooooo vesela.
še velja dogovor o avtogramih? :)
p.s.: pred časom sem ti že poslala sporočilo, toda najbrž te ni doseglo. ne vem zakaj, toda dejstvo, da tudi moja prijateljica ni dobila e-maila, me je malce zaskrbelo. mogoče boš imela ti več sreče...:)
najlepša hvala še enkrat,
Anja.

Datum:   05-02-04 14:39

annie!!!!
si z nove gorice????? od kod točno??? kolk si stara??
lp liv

p.s.ne u resnici se ne kličem liv... samo na internetu... :)

Datum:   10-02-04 14:02

Nejka pozna kšnega Savina??

Datum:   10-02-04 15:21

Liv! Jst zivim blizu zelezniske postaje v Novi Gorici.
Pa ti?

CAV!

Datum:   12-02-04 14:32

iz šempetra :) kolk si stara?

Avtor: katja (---.dial-up.volja.net)
Datum:   13-02-04 19:26

hy!
nejka, zanima me, kdo te je navduąil nad pisanjem knjig in kdaj si to ugotovila?
lep pozdrav iz selnice!
katja f.

Avtor: nuna (---.dsl.siol.net)
Datum:   15-02-04 18:32

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WHERE ARE YOU?!?!??!!

Datum:   17-02-04 15:48

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjkkkkkkkkaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nisi rekla da ponavad odpisuješ ob vikendih???????????? PA V BISTVU KJE SPLOH SI ZDJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((

Datum:   18-02-04 10:10

Zivjo,
Dragi moji, odgovarjala vam bom takrat, kadar bo kdo kaj vprasal. Ponavadi pocakam, da se nabere vec vprasanj, potem pa odpisem. Opazam, da vam zadnje case ze malce zmanjkuje idej, kar cisto razumem. Saj jih meni tudi. :)
Nina, ne verjamem, da bom kdaj napisala nadaljevanje Silvije, ker se mi zdi, da bi s tem lahko unicila ucinek prve knjige. Katja, nad pisanjem sem se navdusila sama (z nekaterimi prijateljicami), zacela pa sem ze v prvem razredu. Bolj za res pa v kakem sestem. In Nuna, ne, ne poznam nobenega Savina. :)
Lep pozdrav

Nejka

Datum:   22-02-04 15:06

nejka kdaj bo pa isla kakšna nova tvoja knjiga??!!! če bo a lahko poveš naslov??!!pa tudi kdaj bo izšla?
lepo se imejte
čaw

Datum:   22-02-04 15:09

nejka škoda da ne boš napisala nadeljevanja:((((((((((((((
dijo

Datum:   09-03-04 20:05

halo pa ki ste vsi????!!!!!!nejka dj mal odpis !!! nejka a si kdaj razmišljala da bi napisala kakšno domišljijsko knjigo?? ali pa kakšno zbirko???!!!
mejte se
čaw

Datum:   12-03-04 17:03

Zivjo,
Na faksu imam toliko dela, da vas kar malo zanemarjam. Ampak res so nam nalozili toliko stvari, da se najmanj tri mesece ne bo miru ...
Moja nova knjiga naj bi izsla enkrat jeseni, bomo videli. Vas pa moram opozoriti, da ne smete prevec pricakovati - namenjena je namrec malo mlajsim bralcem in ni tako "najstniska"; skratka, cisto drugacna od prejsnjih. Upam, da vam bo vseeno vsec.
Nina, ce z "domisljijsko knjigo" mislis nekaj v stilu Harryja Potterja, potem o tem ne razmisljam. Pac ni moj stil. Drugace pa so vse moje knjige domisljijske. :) Zbirke pa ne bi rada pisala, ker se mi zdi, da vecina avtorjev vse prehitro izgubi ideje in na koncu se vse ze prevec ponavlja. Ampak zarecenega kruha se najvec poje, zato ne bom rekla "nikoli". :)
Lep pozdrav
Nejka

Avtor: ena pač (---.dsl.siol.net)
Datum:   15-03-04 13:05

hoj nejka, v našem razredu bi radi posneli film sm tko mal za štos pa me zanima če bi ti dovolila da posnamemo film po kšni tvoji knjigi morm ti pa povedat da so tvoje knjige ful zakon.

Datum:   21-03-04 14:21

HAJ!
nejka če bo tvoja knjiga namenjena mlajšim bralcem je še vedno lahko všeč tudi meni ne?:)
domišljisko pa sem res mislila kaj v smislu harrya potterja.meni pa se ne zdi da bi se tako ponavljalo v zbirkah. nejka ali boš napisala tudi kakšno knjigo kot so naprimer novohlačniki ,pet prijateljev...?kej takšnega zelo pustolovskega!
nejka ali lahko poveš še o čem se bošlo v tej novi knjigi?(če seveda ni skrivnost)
no mejte se
čaw

Datum:   24-03-04 14:02

oj nejka!
ze dolgo cajta obcudujem tvoja dela. se najbol silvijo. vem da te vsi prosijo da napises nadaljevanje velikega srca ampak jaz bi te prosilo ce to lahko naredis za silvijo. res bi rada se brala o navihani punci in njenih (ne)zgodah. pr s lovenscini mamo za govorno vajo opisat neko znano osebo kako prezivlja delavnike, kako prezivlja vikende in kako pocitnice. pa sm se spomnla nate. bi mi lahko na kratko opisala te dneve in poslala kr na ta forum k itak bi vrjetno vsi radi neki malega zvedeli o tem. druga stvar: jaz sm se lotla pisat eno knjigo k je u takem stilu ku silvija pa je vecino notr (zapleti) iz mojega zivljenja le razpleti bodo drugacni. in zato me zanima ce si ti tudi dala v svoja dela kaj kar se je zgodilo tebi al pa kaksnemu od tvojih bliznjih al pa kasnemu frendu? 100000000X hvala za odgovor
mej se in se dosti smej!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) k je doro za zdravje
cau!!

Datum:   24-03-04 19:27

pa se neki me zanima. v silviji si napisala katere vse potegavscine je nrdila silvija za 1. april. a si jih tudi ti take? kot npr. da je napisala pismo nekemu andreju da bosta skupi pobegnla od doma in ga je zmeckanega "hotela" vrzti v smeti in je "ponesreci" falila kos.
a tudi ti treniras kosarko in igras klavir?hodis v glasbeno?

Datum:   27-03-04 20:30

janja se dobr da nism edina ki prosi nejko da bi napisala nadeljevanje SILVIJE!!!!!!
nejka vidš da bi bilo prav dobr če bi napisala nadeljevanje silvije!!!!!!!!? no drugč pa js ne vem aj bi še vprašala:(
mejte se pa vlk sprašujte nejko da bo mal odgovarjala
čaw

Datum:   27-03-04 20:35

vsaj ti se strinjas z mano!! vsem je usec veliko srce meni pa sploh ni tako. pa nick ni janja ampak JANA

Datum:   28-03-04 15:23

nejkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kjeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????!!!!!!!!!

Datum:   29-03-04 18:11

deeeeeeeeej pridi kej sm!!!!!!!!!!!!!!govorno vajo mam ze naslednji torek!!

Datum:   30-03-04 19:48

Zivjo,
Joj, Jana, oprosti, nisem vedela, da se tako mudi. Uh, moj delavnik? Trenutno ni prevec zanimiv. Zjutraj grem na faks, kjer imam predavanja in vaje. Vmes imam vedno nekaj prostih ur in takrat grem jest, ali pa klepetam, ali pa kaj delam ... V Ljubljani sem ponavadi vse do vecera, potem grem domov in sem tako utrujena, da samo se malo gledam telezijo ali berem, nato pa grem spat. :) Cez vikende se trenutno ucim, drugace pa grem kdaj ven v naravo, gledam televizijo, berem, se pogovarjam po telefonu ... Kar mi pac pade na pamet. Med pocitnicami (ko se ni treba ucit! :) grem vedno za kak teden na morje, vcasih celo dvakrat, igram odbojko, kosarko, kolesarim, rolam, se zabavam s prijatelji ... Vcasih celo kaj pisem. :)
V mojih knjigah ni nicesar, kar bi se cisto zares zgodilo meni. Je pa Nika iz Silvije delna verzija moje prijateljice, Gutman v Velikem srcu pa je moj sosolec iz srednje sole. Skratka, ce ima kdo zeljo nastopati v mojih knjigah, nimam nic proti. :) Tisto s prvim aprilom je pa cisto izmisljeno. Sama sem povsem nasprotna Silviji, precej slabo lazem in za prvi april me vedno kdo potegne, ker vse takoj verjamem. :)
Kosarko igram samo rekreativno, klavirja pa sem se res ucila 8 let.
Nina, mogocem bom kdaj napisala kaksno pustolovsko knjigo, ampak trenutno o tem ne razmisljam. Vsebina nove knjige je definitivno skrivnost. :) Morali boste potrpeti do jeseni. Kar se tice nadaljevanja Silvije, pa sem o tem pisala ze nekaj casa prej ...
No, lepo se imejte, pa drzite pesti, da nam bodo dali na faksu malo miru!

Nejka

P.S. Nic nimam proti, ce posnamete film po kaksni moji knjigi. :)

Datum:   30-03-04 20:07

nejka 1000000000000000000000000000000000000000000krat hvala za odgovore!!! in tisto o silviji je res. pa se neki. ves slucajno se kasne sale za 1. april? k morm nekako zafrknt sestro.
aja tuki je se pomembno vodilo v mojem zivljenju in bi blo lahko tudi v vasem:life is beautiful (ne vem kej me je primlo samo sm tko hepi!!:)
cau!! mejte se:)

Avtor: jana (---.dsl.siol.net)
Datum:   03-04-04 10:56

samo se neki. napisala si mi da mas zjutraj (k gres na faks) neke vaje. cesa?

Avtor: nejka omahen (---.dial-up.volja.net)
Datum:   04-04-04 20:28

oj zivijo! imam vaje karateja, Jana!

Datum:   05-04-04 13:35

hvala :)

Datum:   06-04-04 17:11

Zivjo,
No, a zdaj pa nekdo ze namesto mene odgovarja. :) Toliko casa pa le se imam, da to lahko storim sama. :)) Jana, s tistimi vajami sem mislila vaje pri studiju geografije: dobimo vrsto nalog, ki jih moramo resiti, pa vcasih gremo na teren ... Karateja pa zal ne obvladam.:)
Lp
Nejka

Datum:   16-04-04 15:44

kaj nimaste nc uprasanj za nejko?! ma neki se ze more najt

Datum:   18-04-04 11:03

nejka js ful rada berm pa me zanima če imaš kakšne predloge kaj naj berem. al pa ka je kj tebi všeč al pa ti je bilo včasih. no pač neki naslovov knjig al pa zbirk.
nejka se neki bi te vprašala ko smo s sošolkami spraševale kdo pride na našo bralno značko nam gost ni bil preveč všeč.potem smo pa vprašale če boš ti( lahko
rečem ti?)kdaj pršla in boš gost , pa je učiteljica rekla da se ji zdi da ti ne hodiš na bralne značke a je to res?
velik sprašujte nejko da bo mal odgovarjala
pa
čaw

Avtor:  (---.gov.si)
Datum:   20-04-04 14:11

Draga Nejka!

Veseli me, da ti je uspelo že v tako rosnih letih izdati prvo knjigo. Na knjižnem sejmu v parku Zvezda sem odkrila tvoje knjige. O Silviji sem že veliko slišala, zato sem se osredotočila na Veliko srce. Že po prvih straneh me je knjiga pritegnila in kupila sem jo za svojo 10-letno hčerko, ki si tudi nekoč želi postati pisateljica. Tekoče brati je začela že pri 4 letih, zgodbice pisati pa pri 5, zaenkrat se sicer bolj zateka k fantazijskim zgodbicam in pravljicam.Hčerka je nad knjigo navdušena, prebrala jo je v enem popoldnevu.

Želim ti še naprej veliko uspeha pri tvojem ustvarjanju in napiši še kaj!

Lep pozdrav, Larisa

Datum:   23-04-04 15:25

Hy!!!

Jest morm tud rečt, da si zakon, Nejka!!!!
Mene zanima, če ma kdo obnovo od knjige Silvija. Prebrala sem jo sicer že dvakrat, sam za pisanje pa jest nisem preveč nadarjena :-P
No, če ma kdo, nej mi jo PLIS pošle.

Lp vsem!!!

Datum:   26-04-04 19:36

hay
Ful dobre knjige pišeš, men je bla najbolj všeč življenje kot v filmu, pa me nekej zanima k bodo res posnel film po knjigi življenje kot v fimu?
prosim če mi odpiseš čim prej k mam za nalogo o tej knjigi pisat pa bi kot zanimivost to uklučla če je res seveda odpiš saj do 3.5.2004 pa prosm če mi na email odpišeš (SI NEB UMISELNA SPLETNE STRANI KER BI BLU KEJ VEČ O TEB PA TVOJIH KNJIGAH)

BOK J.P.

Datum:   30-04-04 10:39

Zivjo,
Pa sem spet tu, malo oddiha od dela ... Nina, seveda hodim na obiske po solah, le da sem zaradi faksa casovno zelo omejena. Ne morem pac kar tako manjkati, ce imam obvezne vaje ali kaj podobnega. Letos sploh nimam vec casa, morda pa naslednje leto. (Vec o tem si preberi pri temi nejka omahen, ki jo je odprla tjasa). Kaj sem rada brala? Uh, vse sorte. Prvic je odvisno, koliko si stara, drugic pa, kaj ti je vsec. Ko sem imela obdobje kriminalk, sem prebrala vso Agatho Christie. Zelo mi je vsec Jane Austen, ampak to bos verjetno brala, ko bos malo starejsa. Rada sem imela Deso Muck, Bogdana Novaka, Novohlacnike, Baletne copatke ... Res je veliko izbire.
Jasmina, tvoj odgovor bom napisala kar semle, ker verjetno zanima tudi druge: Ja, po Zivljenju kot v filmu bodo res snemali film (mislim, da nadaljevanko v treh delih). Baje so pred kratkim ze imeli avdicijo za glavno junakinjo! Vec o tem pa zal ne vem, nisem povsem na tekocem.
Larisa, hvala za dobre zelje.
Lep pozdrav
Nejka

Avtor: Paty (---.dial-up.arnes.si)
Datum:   29-05-04 19:27

Živjo Nejka! Tvoje knjige so mi strašno všeč. Name si naredila zelo velik vtis s tem, da si bila praktično še v OŠ, ko si že izdala svojo 1 knjigo! Stara sem 13 in tudi sama sem že začela pisati knjigo. Upam, da mi bo uspelo in, da ne bom izgubila navdiha.
Zanima pa me, če si se odločila, da bo tvoji junakinji ime Silvija potem, ko si prebrala baletne copatke - labodje pero? Tam nastopata SILVIJA in PETER.
Z lepimi pozdravi, Paty.

Datum:   30-05-04 14:48

Paty,

Tvoje vprasanje je izredno zanimivo. Nimam pojma, ce sem takrat ze prebrala Labodje pero ali ne, tega se res ne spominjam. Si me pa prva opozorila na to podobnost, sama sploh nisem opazila. Imeni sem izbrala povsem nakljucno; pri Silviji sem se odlocala med Olivijo in Silvijo (obe imeni sta mi bili zelo vsec) ter pristala pri slednji. Peter pa ne vem ... Pac padlo mi je na pamet in mi bilo vsec. :) Ceprav sem veliko brala Baletne copatke, je tale podrobnost vseeno cisto nakljucna. :)
Hvala za pohvale in pisi dalje!

Nejka

Datum:   08-06-04 15:18

ojla kako ste kaj

Avtor: sara (82.192.60.---)
Datum:   11-06-04 13:26

živ!
Nejka, zelo so mi všeč tvoje knjige, in zanima me, kje dobiš kakšne podatke, ki jih potem vključiš v zgodbo.In prooooosim, če poveš, kako bo naslov tvoji novu knjigi, ker knjižnih novic ne spremljam redno in drugače ne bi vedela, za katero knjigo moram vprašati v knjižnici. In še nekaj me zanima. Kako je bilo, ko se je tvoja knjiga kar naenkrat pojavila na knjižnih policah? Kako so na to reagirali sošolci, prijatelji, znanci? Sama zelo veliko berem (če vprašaš starše še preveč) in se lahko pohvalim, da sem prebrala že skoraj vso knjižnico v mojem kraju. No, in ko mi je zmanjkalo knjig, sem jih začela pisat sama. Ko so jih prebrale moje prijateljice, so rekle, da so dobre, vendar mislim, da so to rekle kar tako. Saj veš, kaj mislim. No, sedaj mi skoz težijo, da naj še napišem, da bodo lahko kaj brale. In tako so zvedeli, da pišem tudi ostali sošolci in sošolke. Večini se ni zdelo nič nenavadnega, saj vsi vejo, da veliko berem in pišem dobre spise.To vejo zato, ker jih učitejica vedna naglas prebere (čeprav tega ne prenesem).No, ostali sošolci, sošolke pa so me začeli spraševat, kaj se dogaja v knjigi, da bi nato lahko opravljali. Saj to mi je vseeno, samo na živce mi gre, ko me sprašujejo, saj sem zelo sramežljiva. ojoj, toliko nisem govorila o sebi še nikoli v življenju. Ampak, zanima me če se je tudi tebi dogajalo kaj podobnega?! Kajti moje knjige so nekako prišle v roke knjižničarki, nato učiteljici slovenščine, ta pa je rekla, da se bo pozanimala, če bi jih lahko natisnili. Tega nebi prenesla, vendar sem preveč sramežljiva, da bi kaj rekla. ima kdo kakšen predlog kaj naj naredim? Kajti pišem zase in za svoj veselje.

lep pozdrav vsem skupaj, in upam, da vas ne dolgočasim preveč!

Avtor: annie (---.dial-up.volja.net)
Datum:   12-06-04 21:15

Zdravo, Nejka! Od vaših knjig nisem prebrala še nobene, a pišem v imenu sošolke, ki obožuje vašo knjigo 'Dež'. Ne ve, da vam pišem, a zagotovo bo presrečna, če ji boste le poslali pozdrave! Najlepša hvala vam že vnaprej!

Datum:   21-06-04 13:25

Zivjo,

Sara, ko je izsla moja prva knjiga, Silvija, sem bila zelo ponosna in vesela. Ne vedo pa vsi, da so mi ze pred tem v osmem razredu na osnovni soli izdali knjigo z naslovom Zvezda z odra. Bilo je natanko tako kot pri tebi: moje knjige je dobila v roke uciteljica, prijateljice so jih zelo hvalile, zaceli so se pogovarjati o izdaji ... Dvomim, da tvoje knjige hvalijo zato, ker bi te radi opravljali ali ker te nocejo uzaliti. Si pomislila, da so mogoce res dobre in da jih prijateljice rade berejo, torej jih bodo morda radi tudi drugi? Mislim, da si malce prevec sramezljiva. Res ni nic takega, ce ti knjigo izda osnovna sola, to se kar pogosto dogaja. Ampak ce ti je to tako zoprno, moras to takoj povedati uciteljicam. Ne smes pustiti, da s tvojimi izdelki pocnejo stvari, ki jih ti noces. Kar odlocno! Sama sem imela z izdajo knjige dobro izkusnjo, vsi so bili veseli in polni pohval, zato te ne bi smelo biti tako strah.
Annie, lep pozdrav tvoji sosolki (in vsem ostalim)!

Nejka

Datum:   01-07-04 17:06

Tale forum sem nasla cisto po nakljucju, ampak kot vsi ostali, bi tudi jaz rada pohvalila tvoje knjige. Vse sem prebrala takoj, ko so izsle & bila ze od samega zacetka izredno navdusena.
V bistvu sem ti samo hotela cestitat, ker dobro vem, kako tezko je v resnici napisati knjigo in globoko spostujem vsakega, ki mu je to uspelo. Bravo! :)
Sama pravzaprav ne spadam vec v okvir bralne znacke, saj sem ravnokar zakljucila gimnazijo (konc mature, woohoo). Danes sem malo razmisljala o knjigah pa to in sem se spomnila, da ze (pre)dolgo ni bilo nicesar slisati o tebi, pa sem se odlocila, da malo pobrskam po netu. Btw, si ze kdaj razmisljala, da bi imela svojo spletno stran?? :p
Aja pa a je fax res tako naporen, lol? Tudi jaz naj bi oktobra postala brucka pa me je ze malo strah, ker vsi tako strasijo, hehe. No ja, sj mogoce se pa kdaj vidimo na filofaxu. ;)
PS: Komaj cakam na naslednjo knjigo! Details, details?? :p Daj no, tvoji obozevalci si pa ja zasluzijo, da prvi izvedo socne podrobnosti, hehe.

Avtor: zvezdica (---.dial-up.volja.net)
Datum:   10-07-04 22:37

živijo, nejka!
razumem, da nimaš veliko časa in si vedno zelo zaposlena, a kljub temu bi ti postavila nekaj vprašanj in upam, da boš nanje kmalu odgovorila!:
koliko knjig si napisala skupaj s tistimi, ki so izšle, ki bodo izšle in ki niso izšle? koliko si bila mlada (saj ne rečem, da sedaj nisi ;))) ), ko si napisala prvo knjigo? sama sem namreč stara 12 in sem že napisala dve knjigi, pa ne vem, kateri izložbi naj jo dam/zaupam. Mi lahko kaj svetuješ? Kako sploh celotna stvar poteka? Koliko časa traja vse skupaj?
Že vnaprej hvala za odgovore, uživaj in lep pozdrav!!!

Datum:   14-07-04 14:59

Zivjo,

Suzana, faks ni tako grozna zadeva. :) Cisto odvisno, kako ga vzames. Ce si "flegma", ti bo slo veliko lazje in z manj stresa kot ce si "panik" (kot sem jaz). :) Odvisno je tudi od tega, katero smer si vpisala. Glede nove knjige pa ne bo socnih podrobnosti - kar bodite malo radovedni. :)
Zvezdica, ce sestejem vse svoje malo bolj "debele" knjige, sem jih napisala devet. Stiri so res izsle, peta je na poti. Prvo "pravo" sem napisala pri kaksnih dvanajstih letih. Glede zalozbe ti tezko svetujem, ker sama nisem nikoli posiljala svojih del (beri moje starejse odgovore). Postopek pa traja razlicno dolgo: najprej rokopis posljes in cakas, ce ti ga sploh sprejmejo. Potem gre vse to v korekturo (lektorica vse pregleda, potem pregledas se ti) in je spet odvisno, kako dolgo to traja ... Zagotovo sem ti se kaksno stvar pozabila povedati. :) Upam, da bos kdaj sama dozivela to izkusnjo.

Lep pozdrav

Nejka

Datum:   24-07-04 22:29

Najlepša ti hvala za tvoje odgovore, še posebej pa zato, ker verjamem, da nimaš ravno veliko časa!
Upam, da te ne dolgočasim, če ti povem, da moja učiteljica slovenščine zelo hvali moje spise in do sedaj imam same petice pri slovenščini! Upam, da bo tako še naprej, saj prihaja devetletka pa to... drži pesti - a boš? :))))) Želela pa sem te predvsem vprašati, če imaš toliko časa, da ti napišem enega mojih spisov ali kak odlomek katere od mojih že napisanih knjig???!!!??? Tudi sama se strinjam, da mora ideja priti sama in da mora bit želja po pisanju knjige izredno velika! :) Tudi sama sem napisala že vsaj kakih 5knjig, a le 2 od teh so še kar dobe, 1 nekoliko bolj... :) Če bi štela pa čisto vse knjige, ki sem jih začela pisat, jih ne bi preštela do polnoči :) ! Upam, da nisem preveč predrzna, če odgovarjam in dajem svoja mnenja drugim, saj je to vendar tvoj forum, Nejka!?! No, uživajte počitnice, pa seveda pišite kaj!!!
lp

P.S.: Aja - tudi jaz sem iz okolice nove gorice! Zelo rada si pišem po pošti in imam dopisovalko, mogoče bom imela celo dve! :) A bi si kira dopisovala z mano? Naj pove, če želi moj naslov! Stara pa sem 12 let, ob prostem času najraje berem, pogledam kak dober film (še posebno Gospodarja prstanov ali Harryja Potterja, saj sta po mojem mnenju odlična filma! Knjiga Gospodar prstanov je dolgočasna, Harry Potter pa odličen! Upam, da te s tem ne žalim, Nejka!) ali pridem sem, na net. Včasih (1x - 3x) na teden grem tudi na irc, drugače pa se najraje družim s svojo najboljšo prijateljico, pišem knjige, gledam tv... seveda pa tudi zahajam v knjižnico!... !!!
lp

P.P.S.: Še vedno jaz :) . Spomnila sem se še enega vprašanja zate, Nejka! Ali si že prebrala knjigo Pojoči kamen? Govori o nekem dekletu, Kay, ki je stara mogoče malo manj kot ti :) in je sirota. Nekega dne pa ji nekdo, nima pojma kdo, pusti pred vrati neke knjige, ki govorijo o tem Pojočem kamnu. Kay se celo nauči jezik, v katerem so napisane nekatere knjige! A začne tudi sanjati o tem! Nekega večera nanjo naleti nek mladenič, Alan, in med njima se pojavi neka nedokončna in nerazumljiva zvez. Kay se namreč že naslednjega jutra odpravi na Irsko poiskat ta skrivnosten Pojoči kamen, prepričana, da bo odkrila njegovo skrivnost in mogoče tudi, kdo so bili njeni predniki, ali celo njeni starši! Začne se razburljivo potovanje...! A to je tudi vse, kar sem do sedaj v tej knjigi prebrala in čaka me še vsaj 200 strani :))) ! Ali si jo že prebrala, Nejka? Jo je kdo drug tu prebral? Sedaj pa res moram it! Uživajte, pa hitro odpišite - še posebno ti, Nejka!!!
lp

Avtor: tINy (---.dial-up.volja.net)
Datum:   28-07-04 11:13

ne nisem je prebrala se mi pa zdi zanimiva !!!!!!!! kdo je pa avtor te knjige ????
lp pa fsm

tiny

Datum:   28-07-04 22:21

Orla Melling. Knjiga ima 251 strani. Platnice so zelene. Založba je Miš.
lp

Avtor: stani (---.dial-up.volja.net)
Datum:   29-07-04 15:32

je pa san odo karateji do 6. kyu

Avtor: tINy (---.dial-up.volja.net)
Datum:   29-07-04 18:22

živijo zvezdica in nejka!

knjigo si bom izposodila imam pa eno vprašanje !!!!!!!!!

Nejka zanima me ali je tvoja učiteljica vedela da pišeš knjigo?
Ti je pri pisanju svetovala?

hvala za odgovore

LP
tiny

Avtor: stani (---.dial-up.volja.net)
Datum:   29-07-04 18:35

Živijo lep pozdrav vsem

pa sm spet tuki trnutno pišm novo knjigo trenutno nisem napisal kaj dosti
ampak še bom knjigi je naslov s 55 kaj pa se bo v njej dogajalo pa naj ostane
skrivnost vpletel bom mnogo raznih športov in hobijev mislim da jo bom končal v
nekaj tridesetih tednih potem jo bom predstavil

(s)mejte se

stani

Datum:   13-08-04 09:49

hi!
stani-dej kaj hitro napisi knjigo!:)
drugace pa zvezdica: ocitno imava puhno skupnih stvari. tui jst mam najrajsi filme hp in lotr in meni je tui hp najbolsi lotr pa kr neki. jst sm stara 13 let. a mi poves svoj naslov?
fajn se mejte
cau cau

Avtor: jst (---.dial-up.volja.net)
Datum:   19-08-04 14:05

oj stani!

a se ti ne zdi, da si končno napisu nekaj normalnega in povsem primernega?! res pohvale tebi, kar tako nadaljuj!!!!!
lp

Datum:   24-08-04 15:23

TiNy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A si prebrala Pojoči kamen? Če si, kaj se ti zdi? Meni je še kar v redu, malo bolj zgodovinsko in fantazijsko, a drugače je meni knjiga zelo všeč! Tebi?

NEJKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kam si se zgubila??? Pogrešam te in rada bi ti povedala, da v rokah že dolgo časa nisem imela tako dobre knjige, kot je tvoje Veliko srce, ki sem ga prebrala pred nekaj urami!!! Ali morda že veš natančneje, kdaj bo izšla tvoja 5.knjiga? PR8, ODPIŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa oprosti, ker sem sitna, a te res pogrešam, in upam, da nisi kaj jezna! Rada bi se ti zahvalila, ker si mi z Velikim srcem dala dokončno inspiracijo za novo knjigo, ki postaja kar dobra in do sedaj sem napisala že poglevje in pol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HVALA, NEJKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PR8, HITRO ODPIŠI & UŽIVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lp

Datum:   24-08-04 15:25

Zdaj grem dokončat poglavje :)! papa

Datum:   11-09-04 10:31

Draga zvezdica,

Tvoja vprasanja so neverjetno izcrpna. :) Nova knjiga bo izsla jeseni, najverjetneje novembra. Drugega pa ne izdam. Veseli me, da si tako navdusena za pisanje. Seveda nimam nic proti, ce mi posljes kak svoj spis ali, se bolje, odlomek knjige. Vedno z zanimanjem prebiram taksne izdelke, ker me spominjajo, kaksna sem bila sama v vasih letih. :)
TINy, moja uciteljica v osnovni soli je izvedela, da pisem sele, ko sem imela knjige napisane. To sem vedno pocela povsem sama in se danes ne maram, da mi kdo med pisanjem svetuje ali "tezi". :)
No, pa lep pozdrav!

Nejka

Nova tema  |  Na vrh  |  Pojdi na temo  |  Beri niti  |  Išči 
  |  
Seznam forumov
 Odgovori
 Vaše ime:
 Vaš email:
 Predmet:
 Pripete datoteke:
Email replies to this thread, to the address above.