Avtor: Vitan Mal (---.rtvslo.si)
Datum: 27-12-03 11:37
Alisa, Janja, Slavko, Janez, Matjaž in drugi! Lep pozdrav in hkrati vabilo k sodelovanju. Vabim vas, da za knjižno nagrado preberete knjigo Žigana in mi sporočite svojo oceno tega besedila. Je po vaše napisano dovolj berljivo in zanimivo, pa tudi prepričljivo. Ali verjamete, da se je vse to lahko zgodilo tudi v resnici. Kaj si mislite o obeh glavnih junakih? Kako bi reagirali vi, če bi se znašli na njihovih mestih? Morda poznate celo podobne zgodbe ... Skratka, za vsako vaše sporočilo, pa naj bo graja ali pohvala, si lahko (če seveda želite) izberete eno mojo knjigo, ki vam jo bom poslal po pošti. Ker pa imam doma samo omejeno število posameznih izvodov, navedite poleg naslova željene knjige še takoimenovani rezervni naslov, če mi bo kakšne knjige slučajno zmanjkalo. Seveda vam lahko ponudim na izbiro le del mojih knjig, saj jih je veliko že raprodanih: Ime mi je Tomaž, Teci,teci, kuža moj, Roki Rok, Za čas in čast, Vanda, Čarodejni novčič, Sreča na vrvici, Na ranču veranda, Baronov mlajši brat, Školjka svetega Sebastijana, Nedelje nekega poletja, Ta grajski in Junaški trio M. Če se ne želite oglasiti po mejlu, mi lahko pišete na naslov Vitan Mal, Gregorčičeva 15, 1000 Ljubljana. Lep pozdrav! Vitan
|
|