Pisma ustvarjalcem
 nejka omahen
Avtor:  (---.dial-up.arnes.si)
Datum:   30-01-03 16:21

Živjo!
Mene pa zanima, kje dobis ideje za knjige? Najbolj mi je vsec Dez. A mas vzornika/co, ki ga posnemas, s mas cist svoj stil? A je mozno, da bodo knjige kdaj tudi filmsko uprizorjene?

Lepo se imej pa ostani taka kot si!

Re: Diplomska
Avtor:  (---.dial-up.volja.net)
Datum:   13-04-03 19:14

OJ JAZ PA SEM PREBRALA DVE TVOJI KNJIGI DRUGE PA V KNJIŽNICI NE NAJDEM. UPAM DA BOŠ KMALU IMELA VEČ ČASA.JAZ NAMREČ RAJE KAJ DELAM ZANIMIVEGA KOT PA SE UČIM. LLLLLLLEEEEEEEEPPPPPP POZDRAV!!!!!!!!

VALERIA

Re: Nejka!
Avtor:  (194.249.120.---)
Datum:   16-04-03 12:18

Pozdravljena!
Vceraj sem napisala, da sem si sposodila Dez! Danes ti sporocam, da sem knjigo ponoci prebrala in da sem navdusena! Brati sem jo zacela zvecer, pa je bila tako dobra, da nisem mogla nehati! Zdaj bi knjige od prve do zadnje razvrstila takole:
-Dez(brez premisljevanja)
-Silvija
-Življenje kot v filmu
-Veliko srce

Upam, da se kaj javiš! AQja, zanima me kje si dobila zamisel za Silvijo, za katero sem nekje prebrala, da si jo napisala na koncu osmega razreda?
Upam, da cimprej odgovoris! Pozdravlja te
Misa

Datum:   02-07-03 18:52

no zanima me kam pošlješ knjigo ko jo napišeš????Jaz sem tud eno napisala ti jo malo napišem upam da jo boš pregledala tu je ::::DEKLE Z ULICE 1.POGLAVJE

"Ola mami ,sem že doma!Všoli sem bila pravdobra!"se je zaslišalo od vrat.Mama je prihitela iz kuhinje in objela hčerko.Janja je imela črne do pasu dolge lase,svetlo modre oči in polt kot lilija.ZELO JE BILA PODOBNA SNEGULJČICI.

TO JE PRVI ODSTAVEK TIPKOVNICA NE DELA IN ZATO PIŠE Z VELIKO !!!!!!!LP VALERIA

Avtor: sara (213.250.49.---)
Datum:   13-08-03 12:02

NEJKA, HVALA ZA ODGOVOR. AJA, MISLIM, DA SEM NEKJE SLIŠALA, DA ŽE PIŠEŠ NOVO KNJIGO. NEBOM TE VPRAŠALA, KAKO JI JE NASLOV, KER VEM, DA MI NE BOŠ POVEDALA, TE BOM PA VPRAŠALA, ČE BO TUDI TAKO DOLGA KOT VELIKO SRCE. AJA, PA ŠE TO, KAKO DOLGO SI PISALA VELIKO SRCE? JAZ TAKO DOLGE KNJIGE NEBI NAPISALA V CELEM ŽIVLJENJU. SARA
P.S. UPAM, DA NE ZAMERIŠ, KER TE TIKAM.

Datum:   13-09-03 12:31

ojla Nejka!
sem študentka na pedagoški fakulteti in resnično potrebujem tvojo pomoč...sem absolventka in pišem diplomsko nalogo o tebi. rada bi navezala stik s teboj, ker mi je tudi mentor predlagal, da s teboj naredim intervju.
piši na moj mail, please!!!
lp*ana

Avtor:  (---.dial-up.arnes.si)
Datum:   06-04-04 19:09

Ojla Nejka !!!!
Sprva bi se ti zahvalila ker si mi vlila spet upanje(glede branja)
Spoznala sem,da so tvoje knjige zelo dobro napisane,saj si tudi sama najstnica in veš kaj radi beremo.Ker so mi bile tvoje knjige blazno zanimive sem se odločila da spet vsako preberem znova.Nestrpno čakam na tvojo naslednjo knjigo.

Lepo se imej pa piši ;))))))))))

Avtor: HINKO (82.192.51.---)
Datum:   04-06-04 13:57

najstnica.....pa na faksu....sara... mal si zašla ampak vseen.....

Avtor: Nejka Omahen (---.dial-up.arnes.si)
Datum:   05-06-04 22:00

Zivjo,

Sara, zelo me veseli, da sem ti obudila veselje do branja. To je eden izmed razlogov, zakaj sploh pisem. Hinko, Sara pa se ni povsem zmotila, ko mi je rekla najstnica: ko sem pisala vse moje knjige, sem res se bila najstnica. :) Pa saj sem tudi zdaj stara sele 21 let; kaj pa je to, dve leti! :))

Lp
Nejka

Avtor: annie (---.dial-up.volja.net)
Datum:   12-06-04 21:19

Nejka, kdaj ste začeli pisat knjige??? Koliko ste bili stari, ko je izšla prva vaša knjiga??? Jaz imam 12 let in napisala sem že eno knjigo, sedaj se trudim z drugo ;). V kateri založbi mislite, da bi moja knjiga lahko izšla??? Opisuje namreč tri prijateljice, ki preživljajo dokaj strahljivo noč... Ali je odvisno, v kateri založbi knjiga izide, glede na njeno temo??? Hvala za vašo pomoč že za naprej!

Avtor: Nejka Omahen (---.dial-up.arnes.si)
Datum:   21-06-04 13:29

Zivjo, Annie,

Si me pa kar zasula z vprasanji. :) "Knjige" sem za hec zacela pisati ze v prvem razredu osnovne sole, malo bolj zares pa v kakem sestem razredu. Ko je Silvija izsla pri pravi zalozbi, mi je bilo 15 let. Zelo lepo, da imas ti ze pri dvanajstih svojo pravo knjigo. Kje bi lahko izsla, nimam pojma. Morala bi poskusiti pri vec zalozbah, pa bi videla, ce bi jim bilo kje vsec. Drugace pa o tem ne vem veliko, ker so vse moje knjige izsle pri isti zalozbi (DZS).

Lep pozdrav

Nejka

Avtor: anja (---.dial-up.volja.net)
Datum:   07-09-04 07:00

ola,nejka!
sem 13-letnica in v šoli smo si morali izbrati enega pisatelja o katerem bomo napisali referat.izbrala sem tebe in me zanima kje lahko najdem kaj več o tebi,tvojem pisanju....ipd.

upam da mi boš lahko pomagala:)kmalu odpiši in bodi še naprej tako kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nova tema  |  Na vrh  |  Pojdi na temo  |  Beri niti  |  Išči 
  |  
Seznam forumov
 Odgovori
 Vaše ime:
 Vaš email:
 Predmet:
 Pripete datoteke:
Email replies to this thread, to the address above.