Ste že prebrali ...
 Mi otroci s postaje ZOO
Avtor: Selma (194.249.101.---)
Datum:   22-05-02 13:56

Ta knjiga je res zakon! Ko jo boste začeli prebirati je ne boste mogli odložiti. Sporočite mi kaj mislite o tej knigi. Meni je zares super!
Pa pa, SELMA

Re: Mi otroci s postaje ZOO
Avtor:  (---.dial-up.volja.net)
Datum:   04-07-02 15:55

Hmm..nikoli nisem bla naudusena nad knjigami...niti nad to na začetku..ko se m prebrala nekje 10 trani je nisem mogla odložiti z rok...Res je zanimiva in resnična....Škoda da ni več tako zalo dobrih knjig !!!
Knjiga je zakon res!!

Avtor:  (---.lj-oz.sik.si)
Datum:   05-07-02 11:06

Dovoliš, da ti natresem še nekaj dobrih knjig ... samo s področja, ki ga popisuje tale, ki te je navdušila?!

Melvin Burgess: Džank
Margaret Clark: Na novi poti
Irwin Welsh: Trainspotting
Marinka Kunc Fritz: Janov krik, Postaja death, Borboletta, Zbogom, prijatelj moj,
Kam grejo ptice umret
Marija Vogrič: Za šus prodam mater

Pa še kakšna bi se našla ...

Meni je pa ogromno knjig dobrih in zanimivih.
Preberi še kaj in se oglasi!
LP,
Tilka

Avtor: tasha (---.dial-up.arnes.si)
Datum:   15-07-02 20:21

alo!ta knjiga je res najbolj huda res se najbolj uzivis vanjo ej takih knjig bi mogl bit vec an.

Avtor:  (---.lj-oz.sik.si)
Datum:   16-07-02 10:33

Alo, Tasha!
Ker praviš, da bi moralo biti več takšnih knjig, poglej naslove, ki sem jih naštela v prejšnjem pismu. Mogoče ...
Lepo bodi!
Tilka

Avtor:  (---.dial-up.volja.net)
Datum:   17-07-02 13:01

Ta knjiga je ONLY THE BEST!!!!!!!!!!!!!!! Christanie ni bila oz. ni tako zabita oseba, kajti zapomnila si je vsakega koraka od 7 pa do 16leta ..jaz si niti ne zapomnim kaj sem imel vceraj za zajtrk :))..knjiga ti res seze v dno duse..zakon! se posebej je ql ker je vse real..mogoce ve kdo kaj je sedaj s to Christanie..? ali se je odvadila, ali je znova zasvojena? ali je na hasisu ITD. ....?

Nova tema  |  Na vrh  |  Pojdi na temo  |  Beri niti  |  Išči 
  |  
Seznam forumov
 Odgovori
 Vaše ime:
 Vaš email:
 Predmet:
 Pripete datoteke:
Email replies to this thread, to the address above.