Ste že prebrali ...
 moja knjiga
Avtor:  (---.dial-up.volja.net)
Datum:   20-07-04 17:52

a ma kdo zamisl kaj naj zapisem bom pol dal kot pripeto datoteko

Re: moja knjiga
Avtor:  (---.dial-up.volja.net)
Datum:   21-07-04 15:58

a je kdo tu ?????????????????????????????????????????????????

Avtor: kristina (---.dial-up.volja.net)
Datum:   22-07-04 20:03

ahoooj (jst sm tuki :P)!

veš tut jst si glavo razbijam s podobnim problemom. zlo, zlo rada pišm, pa nimam nobene ideje, če pa jo že dobim, pa potem zgubim navdih in vse skupaj je na koncu eno samo nakladanje.

Avtor: zvezdica (---.dial-up.volja.net)
Datum:   24-07-04 23:43

Hvala enako :) !!! Ogromno, neštetokrat sem že poskusila in vspelo mi je 2x! Napisala sem dve knjigi, eno krajšo in eno daljšo. Mislim, da res ni pomembno, koliko je knjiga dolga, temveč njena vsebina, saj sem bolj zadovoljna s svojo krajšo knjigo. Napisala pa sem tudi veliko daljših spisov. Vaju kaj zanima?
lp

Datum:   25-07-04 11:02

Ojla zvezdica!

Ja zanima me, še najbolj pa to, kako si prišla do ideje za knjigo. Meni je to namreč najtežje opravilo. Pa še to: a naslove za spise si si sama zamislila al si kje dobila te naslove, pa si potem nanje pisala?

lp

Avtor: zvezdica (---.dial-up.volja.net)
Datum:   25-07-04 21:36

Ojla, Kristina!
Zamisli za knjige sem dobila malo iz svojega 'osebnega' življenja, malo iz drugih knjig, predvsem pa iz domišlije. Ko sem toliko krat poskušala in si izmišljevala tovrstne junake, sem končno prišla do zaključka in vspelo mi je napisati dve knjigi. Pisati sem začela pri 10 letih, a šele lani sem napisala kratko, a po mojem mnenju precej zanimivo zgodbico o treh dekletih, ki preživijo dokaj strašljivo noč :). Dala sem jo prebrati tudi moji najboljši prijateljici, in menila je, da je zelo dobra. Povej, če te zanima še kaj več.
Glede naslovov je pa takole: Navadno naslove dam knjigi, ko jo napišem (pravzaprav sem napisala že 5knjig, a le 2, mogoče 3, so za uporabo :))) ). Naslov mora po mojem mnenju vsebovati in zajemati čimveč vsebine knjige, ki si jo napisal/a.
Spis sem napisala po že določenem naslovu, le idejo za zgodbo dobila sama. Navadno mi jo je in mi jo še sedaj (stara sem namreč šele 12let - ne vem, če sem to omenila!?!) popravila mama ali sestra, čez nekaj dni pa je v redovalnico letela nova petica.
Upam, da ti bodo ti nasveti kaj koristili!
lp

P.S.: koliko si stara in s kje si???

Datum:   26-07-04 09:49

ojla!

Hvala za odgovore in tudi sama upam, da mi bodo kaj koristili. Vsekakor te občudujem, da ti je uspelo do sedaj napisati toliko knjig. Jaz sem svojo prvo knjigo napisala tudi pri desetih. Res je, da ni bila nič posebnega, je bilo pa vseeno nekaj. Potem sem še nekajkrat poskušala in dosedaj mi je uspelo napisati še kako pol knjige in upam, da bom uspela iz nje narediti nekaj dobrega. Jaz sem stara 14 let in sem iz Ljubljane. Da, omenila si že, da si stara 12 let in si omenila (če se ne motim), da si iz okolice Nove Gorice.
No, sama sem dala skoraj vse svoje napisane spise lektorirati (popraviti) šolski knjižničarki, s katero se trenutno zelo dobro razumeva. Ostale spise, ki pa sem jih pisala zgolj tako, za doma (nimajo nebene bisvene vsebine) sem pa sama popravljala. Zanima me, če kaj sodeluješ na natečajih (literarnih).

LP

Avtor: stani (---.dial-up.volja.net)
Datum:   26-07-04 16:43
Pripete datoteke:  grevcon.doc

bla bla tuki je del tega kva sm napisu

Avtor: tINy (---.dial-up.volja.net)
Datum:   28-07-04 11:00

oj zvezdica jaz sem tudi že nekaj napisala in mi je malce smešna
no kako ti uspe knjigo pokazati prijateljicam
meni se moja knjiga zdi malce kičasta (kot v nadeljevankah)
lp tiny

Datum:   28-07-04 11:28
Pripete datoteke:  s55.txt

no knjigi j nslov

Datum:   28-07-04 11:31

a j gdo tuk ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa (s)mejte se

stani

Datum:   30-07-04 11:53

kje ste

Datum:   30-07-04 11:56

dfhdd

Nova tema  |  Na vrh  |  Pojdi na temo  |  Beri niti  |  Išči 
  |  
Seznam forumov
 Odgovori
 Vaše ime:
 Vaš email:
 Predmet:
 Pripete datoteke:
Email replies to this thread, to the address above.