Avtor: zvezdica (---.dial-up.volja.net)
Datum: 25-07-04 21:36
Ojla, Kristina!
Zamisli za knjige sem dobila malo iz svojega 'osebnega' življenja, malo iz drugih knjig, predvsem pa iz domišlije. Ko sem toliko krat poskušala in si izmišljevala tovrstne junake, sem končno prišla do zaključka in vspelo mi je napisati dve knjigi. Pisati sem začela pri 10 letih, a šele lani sem napisala kratko, a po mojem mnenju precej zanimivo zgodbico o treh dekletih, ki preživijo dokaj strašljivo noč :). Dala sem jo prebrati tudi moji najboljši prijateljici, in menila je, da je zelo dobra. Povej, če te zanima še kaj več.
Glede naslovov je pa takole: Navadno naslove dam knjigi, ko jo napišem (pravzaprav sem napisala že 5knjig, a le 2, mogoče 3, so za uporabo :))) ). Naslov mora po mojem mnenju vsebovati in zajemati čimveč vsebine knjige, ki si jo napisal/a.
Spis sem napisala po že določenem naslovu, le idejo za zgodbo dobila sama. Navadno mi jo je in mi jo še sedaj (stara sem namreč šele 12let - ne vem, če sem to omenila!?!) popravila mama ali sestra, čez nekaj dni pa je v redovalnico letela nova petica.
Upam, da ti bodo ti nasveti kaj koristili!
lp
P.S.: koliko si stara in s kje si???
|
|