Ste že prebrali ...
 Mi otroci s postaje ZOO
Avtor: Irena (---.zzzs.si)
Datum:   24-01-03 09:46

knjiga, ki ti odpre svet zasvojenosti, učencem 7 in 8 razreda je dala ogromno razmiąljanja na to temo - zasvojenost,droga..

Re: Mi otroci s postaje ZOO
Avtor:  (---.dial-up.arnes.si)
Datum:   24-01-03 13:01

Jaz sem jo prebral, res je resnična in čudovita knjige. Nekaj te nauči.

lp, edo

Datum:   25-01-03 19:15

Edo, me veseli da se strinjaą z menoj. Nekateri so mnenja, da lahko takąne knjige labilne otroke pripeljejo do radovednosti, da poiskusijo...,kaj menią o tem ?

Datum:   09-02-03 12:03

Ta knjiga je res super. Pa tudi verjamem da je resnična, saj otroci trpijo zaradi droge.

Avtor:  (194.249.120.---)
Datum:   04-03-03 13:22

Jaz tud mislm da se zna zgodit, da bi kdo ravno zaradi te knjige hotel probati drogo. Na nekatere ima knjiga negativen učinek, se pravi, da jih ne odvrne od droge- nasprotno celo pritegne jih! Sicer je name knjiga delovala pozitivno, poznam pa primer ko je bilo obratno
LEP POZDRAV Misa

Datum:   05-03-03 17:20

Mislim, da je v ąolah nujno potrebno osveąčanje otrok o ąkodljivosti drog,zasvojenosti nasploh...resnično prikazati vse v negativne plati...jasno pa je, da ne bomo tega problema izkoreninili! Jaz sem ob prebiranju knjige z učenci porabila ąe nekaj ur za razgovor nevarnosti vseh zasvojenosti...izdelali smo plakat, ki smo ga obesili na vidno mesto ąole.
Pozdrave, Irena

Avtor: aleš (194.249.214.---)
Datum:   25-03-03 08:37

KAJ NAJ POVEM O TEJ KNJIGI.BILA JE V REDU, A KO JO BEREŠ TI KAR STOPIJO SOLZE V OČI.CELOTNA PREDSTAVITEV ZASVOJENOSTI MLADOSTNIKOV JE ODLIČNA.MISLIM DA RABIMO ČIM VEČ TAKŠNIH KNJIG, DA LAHKO TUDI S POMOČJO KNJIGE LJUDI PREPRIČAMO NAJ TEGA NE POČNEJO IN KAJ SE JIM LAHKO ZGODI.

Avtor: jest (---.g-kabel.si)
Datum:   29-03-03 23:24

ja knjigo sem tut jaz prebrala...vsebina je dobra, napisana je na način, ki ga v drugih knjigah pogrešam....mogoče je to zato ker je navsezadnje resnična izpoved..me pa zanima, če mogoče kdo od tu pozna še kako podobno knjigo, s podobno temo? bi bla vesela če napišete naslov in avtorja...
hvala in lp

Avtor:  (---.lj-oz.sik.si)
Datum:   01-04-03 07:54

BURGESS; Melvin: Džank,
CLARK, Margaret: Na novi poti,
FRITZ Kunc, Marinka: Kam grejo ptice umret,
FRITZ Kunc, Marinka: Janov krik,
FRITZ Kunc, Marinka: Postaja death,
FRITZ Kunc, Marinka: Borboletta,
FRITZ Kunc, Marinka: Zbogom, prijatelj moj,
MUCK, Desa: Blazno resno zadeti,
SIVEC, Ivan: Finta v levo,
SIVEC, Ivan: Zadnji mega žur,
VOGRIČ, Marija: za šus prodam mater,
WHITE, Kirsty: Droge je imel raje od mene,
itd., itd.

Nova tema  |  Na vrh  |  Pojdi na temo  |  Beri niti  |  Išči 
  |  
Seznam forumov
 Odgovori
 Vaše ime:
 Vaš email:
 Predmet:
 Pripete datoteke:
Email replies to this thread, to the address above.